Facebook hesabı hacklemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan steve78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Facebook hesabı hacklenebilir mi? Bir hesabı hacklemek çok mu kolay? Bir hesabı hacklemek için neler yapılabilir? Facebook kullanıcılarının hesap güvenliği ne seviyede? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Malesef burada bu tür bilgiler paylaşılmıyor.

Reaksiyon puanı
2,148
Phishing diyorlar galiba adına, tamamen kurbanı oltaya getirmekle ilgili. Eğer hacklenmişse bilin ki sizi tanıyan biridir.
Eleman sahte bir facebook sayfası hazırlıyor, atıyorum diyor ki şu videoya bak çok komik falan sen de giriyorsun bakıyorsun facebook girişi istiyor senden kullanıcı adı şifreni yazıyorsun direk sana videoya bak diyen elemanın hesabına gidiyor şifren.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Reklam,uygulamalar bunlar ve daha bir çok yöntem mevcut.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Phishing diyorlar galiba adına, tamamen kurbanı oltaya getirmekle ilgili. Eğer hacklenmişse bilin ki sizi tanıyan biridir.
Eleman sahte bir facebook sayfası hazırlıyor, atıyorum diyor ki şu videoya bak çok komik falan sen de giriyorsun bakıyorsun facebook girişi istiyor senden kullanıcı adı şifreni yazıyorsun direk sana videoya bak diyen elemanın hesabına gidiyor şifren.

Bir keresinde facebookun giriş sayfasının çakmasını yaptım ve bir kaç kişi üzerinde denedim ama yemediler :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=276710]steve78[/MENTION]

Onlarin yaptiklari cok daha profesyonel hocam. Bu yöntemle nice kisinin steam accountu, blizzard, psn, ve facebook hesabi hacklendi haberin var mi?

Reaksiyon puanı
2,148
Bu kekleme yönteminin dışında eğer direk facebook üzerinden şifre kırmaya falan çalışıyorsan gerçek manada bir hacker olman lazım. Facebookun açığı falan varsa o da.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Eskiden olsa neysede şimdi çok daha zor üstelik hesabı ele geçirip şifreyi değiştirsen bile profilin gerçek sahibi giriş yapmaya çalıştığında Facebook uyarıyor bu hesabın şifresi değiştirildi bu hesab eğer size aitse burayı tıklayarak hesabınızı geri alın diye bi uyarı çıkarıyor yani hesabı ele geçirseniz bile Facebook peşini bırakmıyor..

Ayrıca cep telefonu doğrulaması filan var bi hesabı ele geçirmek gerçekten yeterli değil..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asıl şimdi daha kolay arkadaşlar. artık çok kolay herşey. dikkatli olun derim. bilgi güvenliğine dikkat edin.