Facebook hatası lütfen yardım

sinan4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar 2 gündür facebook a giremiyorum nedeninide o kadar ugraşmama ragmen bulamadım girmeye çalışırken sayfa görüntülenemiyor diyor hiç bir hata felan vermeden forum da dolaştım ama benim sorunuma bi çözüm bulamadım bazıları fire fox fln kur demiş kurdum gine olmadı ie ayarlarını sıfırladım geçmişi sildim gine olmadı modeme reset attım hiç bir şey fayda etmedi DNS ayarlarındanda hiç bi şüpem yok gine forumda okudugum kadarıyla ie ayarlarına bakın demişler ama her yere baktım gezindim bi şey bulamadım saten önceden giriyordu şimdi hiç girmiyor ayarları biri degiştirmişte olamaz pc yi bi ben kullanıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...:huh:

sinan4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır ewden baglanıyorum ve sadece facebook adresinde sorun var

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende bu konudan muzdaripim, önceden açtığım bir kaç siteyi şimdi açamıyorum vtunnel ile rahat giriyor. DNS de kullanıyorum GoogleDNS ve OpenDNS kullandım yine aynı.

sinan4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hiç bir DNS kullanmıyorum ama DNS de sorun oldugunu sanmam bilgisayarı en son kapattıgımda face girebiliyordum ayarlarıyla da oynamadım

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sen yine de bi DNS leri değiştirmeyi dene. Open DNS iyidir, bir dene, olmadı normale dönersin, denemkten zarar gelmez.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Başlat > çalıştır'a services.msc yazıp karşınızda çıkan ekranda DNS İstemcisini bulup üzerine tıklayın Ve hizmet durumunu durdur deyip başlangıç durumunu devre dışı bırakıp tamam deyip çıkın. Birde bu şekilde deneyin.

sinan4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mila senin dedigini de yaptım ama gine olmadı yha bu ne biçim işdir anlamadım ilk defa böle bir sorunla karşılaştım...