Facebook hakkında ?

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ne zamandan beri gündemden düşmeyen 3 facebook uygulması hakkında soru sormak istiyorum. Bilenler varsa merakamızı gidersin.Eminim bir çok kişi bilmek istiyordur...
1-Seni kimler takip ediyor
2-Takipçilerim kim
3-Hayranların kim

bunlardan daha başka olabilir ama en bilindikleri bunlar.
Bu uygulamalar neye gore liste çıkarıyor ?
Gerçekten takip edenleri gösteriyor mu ?
Facebook'ta takip edenleri gerçekten görebilirmiyiz ?

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
O uygulamalar profilini ziyaret edenleri değil senin gönderilerini, paylaştığın videoları beğenen, yorumlayan kişi sayısına göre çıkarıyor listeyi. O da çok zor değil zaten. Onun dışındakiler yalan.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hmm takiple falan herhangi bir alakası yok yani...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dediğim gibi senin gönderilerine yorum yapan arkadaşlarını yorum yapma, beğenme gibi aksiyonlarına göre sıralıyor. Hepsi bu.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Dediğim gibi senin gönderilerine yorum yapan arkadaşlarını yorum yapma, beğenme gibi aksiyonlarına göre sıralıyor. Hepsi bu.
Ben bi arkadasın hiç bir gönderisine yorum yapmadım ve beğenmedim ,arada bir profiline girerdim ve o listede 9. sıradaydım :mellow:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
demek ki onun gönderisine yorum yapan en fazla 8 kişi varmış :P şaka bi yana bu uygulamalardan birinin açıklamasında yazıyordu benim söylediklerim. bulursam ekran görüntüsünü koyarım buraya.

---------- saat 19:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:31 eklenmişti ----------

---------- saat 19:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:38 eklenmişti ----------

Your top follower friends are calculated based on how often they interact with your Facebook wall. Interactions counted include wall posts, comments, likes, gifts and other public items posted to your wall. We do NOT count profile page views or private messages.

diyor resimdeki açıklamada.

elcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar facebook ta video etiketleme nasıl yapılıyor. bir türlü beceremedim :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Etiketlemek istediğin kişinin Facebook isminin başına @ işareti koyuyorsun.

elcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır nasıl yapıldığını bulmaya çalışan biri için çok açıklayıcı olmadı sanırım :blush:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
onlar gerçeyi yansıtmıyor..zaten face öğle bir uygulamaya izin vermez öyle bir uygulamamın sunucularda yaratacağı yuğunluğu düşüne biliyormusunuz..

elcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu facede video etiketleme işini bana daha açık bir şekilde anlatacak kimse varmı ?

---------- saat 13:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:41 eklenmişti ----------

tamam şimdi oldu teşekkürler :)