Facebook hakkında önemli bir sorun..

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta önce Facebook hesabımı dondurmuştum, 2 gün sonra tekrar açtım daha sonra hesabı onayla diye bir bölüm çıktı. Herneyse onayladım. Profilime gireyim dedim yine onayla dedi. Mesajlara falan heryere girecekken hesap onaylatıyor.

Bende hesabımı zar zor dondurdum ancak bugün baktım ki hesabım tekrar açılmış. Neyse giriş yapıp hesabı sileyim dedim. Girişte aynen şu hatayı verdi, "Hesap zaten onaylı." giriş yapmadı.

Ben hesabımın silinmesini istiyorum ama bunu kime nereye söyleyeceğim? Yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.

İyi forumlar. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta önce Facebook hesabımı dondurmuştum, 2 gün sonra tekrar açtım daha sonra hesabı onayla diye bir bölüm çıktı. Herneyse onayladım. Profilime gireyim dedim yine onayla dedi. Mesajlara falan heryere girecekken hesap onaylatıyor.

Bende hesabımı zar zor dondurdum ancak bugün baktım ki hesabım tekrar açılmış. Neyse giriş yapıp hesabı sileyim dedim. Girişte aynen şu hatayı verdi, "Hesap zaten onaylı." giriş yapmadı.

Ben hesabımın silinmesini istiyorum ama bunu kime nereye söyleyeceğim? Yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.

hesabını silmek için bu adresi kullanmalısın :)
https://www.facebook.com/help/delete_account

hesap onayı sorunu için çerezleri silmeyi denedin mi?

matraksx2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hocam,

Ben de, Facebook'ta sürekli hesabın geçici olarak kilitlendi mesajına rastlıyorum.
Başka bir cihazdan giriş yapmadım.
Kullandığım cihaz aynı.
Facebook bunu nereden uyduruyor, ya da ne yapmalıyım?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kuruyemişciyi bile kapattırdım, tarayıcı değiştirdim ne yaptıysam olmadı. Hesabı silemiyorum işte çünkü giriş yapamıyorum.

Muahahaha:D
Kuruyemişciyi bile kapattırdım lafına niye bu kadar çok güldüm bilmiyorum Mustafa :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hesabini dindurup 20 gun girmezsen de siliniyordu bir aralar