Facebook Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GAFAGAFA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GAFAGAFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sevgili arkadaşlar Hotmail Uzantılı Facebook Profilllerinin %40 ını hackleyebiliyorum kendi bulduum bir acık sayesınde su ana kadar 2000 üzerinde hesap hackledım.Sizce bu profıller sayesınde para kazanılabılırmı ılkten zevklı oldugu ıcın hacklıyodum ayrıca hackledıım hesapların cogu fake hesap bunlar sayesınde para kazanılabılırmı.Önerilerinizi bekliyorum...Lütfen nie yapıyon ayıp fln die cevaplar atmayın dediim gibi cogu ztn fake...

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
:D Ayip Ayip. Facebook.com/Mert.Cakir89 hackle beni Lütfen :D

GAFAGAFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dediim gibi şimdi bna sunu hackle bunu hackle demeyın urasamam sorularımı cevabplarsanız cok makbule gecer arkadaslar...

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dediim gibi şimdi bna sunu hackle bunu hackle demeyın urasamam sorularımı cevabplarsanız cok makbule gecer arkadaslar...

Pardon anonymouse :D Dostum sanırım yaşın ufak. Herkesin küçüklüğünde böyle hevesleri vardı.Olur geçer.

GAFAGAFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ama kardeşim şimdi bu cok büyük bi şey dusunsene 10 binlerce kişiyi hackliyorum bn bunu 2 haftada yaptım mutlaka bundan cıkar elde edılebılır dıye dusunuyorum ayrıca yasım kucuk falan deıl gayet bılgılı ve olgun bı ınsanım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Daha kabul edilebilir konular açalım. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...