Facebook , gmail.. şifrelerim ele geçirildi ..

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olay soyle : biri benim surekli kullanır , derken bir gun benim adreslerin onun elinde olduğunu gordum.. işte dan butun resimlerimi onun gordum, ne yapacagımı şaşırdım..:hammer:

truva atı vardır muhtamelen dedim, nod32 vardı tarattım hiç bir şey bulamadı , sonradan bitdefender kurdum tarattım oda bulamadı ... :wink:

olursanız sevinirim.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nod32 veya bitdefender antivirus deilki :) Avast, norton veya kaspersky kur birde oyle tarat ;)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
hacı 3 süphaneke bir elham okuyorsun önce, sakinleşiyorsun, sonra anlatıyorsun derdini

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hacı 3 süphaneke bir elham okuyorsun önce, sakinleşiyorsun, sonra anlatıyorsun derdini

taki butun bilgilerimi indirmiş bunun için hem şifremi hemde gmail adresimin şifresini bilmesi lazım ...:cursing:

Nod32 veya bitdefender antivirus deilki :) Avast, norton veya kaspersky kur birde oyle tarat ;)

internet security surumlerini mi yoksa antivirus surumlerinimi?

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
google translate SDN'ye üye olmuş başlık bile açmış :) o nasıl bir türkçedir, Türkçe değil direk ingilizce çeviri :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
olay soyle : biri benim surekli kullanır , derken bir gun benim adreslerin onun elinde olduğunu gordum.. işte dan butun resimlerimi onun gordum, ne yapacagımı şaşırdım..:hammer:

truva atı vardır muhtamelen dedim, nod32 vardı tarattım hiç bir şey bulamadı , sonradan bitdefender kurdum tarattım oda bulamadı ... :wink:

olursanız sevinirim.

Ben bu dediklerinden hiçbir şey anlamadım.

facebook taki butun bilgilerimi indirmiş bunun için hem şifremi hemde gmail adresimin şifresini bilmesi lazım ...:cursing:

Facebook'taki bilgilerini indirmesi için niye gmail şifreni bilmesi lazım? Yoksa ikisinin de şifresi aynı mı?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
google translate SDN'ye üye olmuş başlık bile açmış :) o nasıl bir türkçedir, Türkçe değil direk ingilizce çeviri :)

sonuna kadar haklısın :)

anlasılan facebook ve gmail hesabı çalınmış arkadaşın geçmiş olsun diyorum :) facebookta kullanılan şifre mail adresinde de aynıysa tek sorun sendedir bence :)

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
'taki bilgilerini indirmesi için niye gmail şifreni bilmesi lazım? Yoksa ikisinin de şifresi aynı mı?

bilgilerin indirilmesi için once gmail adresine uyarı geliyo sonra linke tıklayıp dan indiriyosun sanırım oyleydi... kesin bişey varsa oda şifrelerimi artık :(

anlasılan facebook ve gmail hesabı çalınmış arkadaşın geçmiş olsun diyorum :) facebookta kullanılan şifre mail adresinde de aynıysa tek sorun sendedir bence :)

her iki şifrede farklıydı ... ama dediğin gibi iki adresimde çalındı..

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Facebook'taki bilgilerini indirmesi için niye gmail şifreni bilmesi lazım? Yoksa ikisinin de şifresi aynı mı?

Facebook'ta profil bilgilerini direkt olarak indiremiyorsunuz.
Bilgiler hazırlandıktan sonra mail adresinize e-posta atılıyor :)

@BlackSword
Eğer antivirüsler de birşey bulamadıysa en mantıklısı format atmak-eğer bir virüsten şüpheleniyorsanız-
Format attıktan sonra şifrelerinizi değiştirirsiniz.

Bu arada tam olarak ben de anlayamadım :) Eğer Türk değilseniz,İngilizce yazarsanız daha fazla yardım edebiliriz.Açıkçası anlayamadık :D

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada tam olarak ben de anlayamadım :) Eğer Türk değilseniz,İngilizce yazarsanız daha fazla yardım edebiliriz.Açıkçası anlayamadık :D

elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı şaşırdım direk önizleme yapmadan attım haklısınız :D .... hangi proglamlarla taramam gerekiyor onları deneyim artık en son çare format :(

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ağlamak istiyorum.Anne neden benim Türkçe bilen Türklerim yok. (:

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Je peux parler français, Je peux vous aider.

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:40 ----------

I also know how to speak English. So I can help you in English... or whichever you choose.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
En azından windowsta kısıtlı bir hesap oluştur, onu kullan.

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Hemen format tamanıza gerek yok.

1)- Dr. Web yazılımını sisteminize kurun ve çalıştırın.
2)- MalwareBytes AntiMalware
3)- Emsisoft Command line scanner

yukarıdaki yazılımlarla sisteminizi taratın. Bu yazılımları google'da arayın ayrıntılı olarak nasıl kullanılacakları bulunuyor. Kolay gelsin.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hemen format tamanıza gerek yok.

1)- Dr. sisteminize kurun ve çalıştırın.
2)- MalwareBytes AntiMalware
3)- Emsisoft Command line scanner

yukarıdaki sisteminizi taratın. Bu 'da arayın ayrıntılı olarak nasıl kullanılacakları bulunuyor. gelsin.

eyvallah sağolasın....

En azından windowsta kısıtlı bir hesap oluştur, onu kullan.

formattan kurtardın teşekkurler:thumbup1: