Facebook.com

BeaTDowN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben mecburiyetten kullanıyorum.
cia in tüm dünyayı izleme platforum u bana göre orası.

Eskiden internet tamamen herkesin anonim olduğu bir yerdi ileride zaten forumda kalmayacak çok az kalacak.

devir sözlüklerin ve facebook twitterın falan.bizim coderlarımız yapamıyormu twitter facebook gibi siteler yapar ama niye herkes bunu kullanıyor.

GelirVergisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu başlığını açan arkadaşa teşekkürler. nefrest ettiğim siteler arasında facebook 1.sırada

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Facebook öyle dediğiniz gibi kötü bir platform değil doğru kullanmasını bilirseniz ama o 500'den fazla arkadaşı olan ve önüne gelen her şeyi paylaşan, başkaları ne yapmış ne etmiş diye sürekli facebook başında zaman geçiren müptelası olmuş psikomanyaklar için facebook mutsuzluktur. Çünkü sürekli başında olduklarından bir süre sonra takip ettikleri insanlar gibi neden değil benim hayatım deyip üzülmeye ve hayattan zevk almamaya başlıyorlar ve depresyona hatta intihara kadar sürüklüyormuş. Bu araştırmalarla kanıtlanmış. Zaten bir insanın sahip olabileceği gerçek arkadaş sayısı max. 100 kişi ondan sonrasını beyin kaldırmıyormuş. 100 taneden fazla arkadaşınız varsa bilin ki facebook'u doğru kullanmıyorsunuz.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
facebook amacını kaybetmeye baslayan bir site bir sayfaya üye olursun bir fotograf paylasırlar biraz din vardır icinde hemen yok efendim sen bizim dinimize nasıl laf söylersin
yok efendin yapamassın felan.bide degisik ler var yok annen ölücek 15 kere mesaj atmassan felan ne bu ya?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Konuya farklı bir noktadan bakalım;

İnsanlar facebook'a niye üye olur?
-Arkadaşlarıyla iletişime geçip onlarla daha kolay paylaşımda bulunmak, tanıdığı insanların hayatlarındaki gelişmeleri uzaktan takip etmek, oyun oynamak vb.

Facebook bir nevi arkadaş, akraba çevrenizin yansımasıdır. Eğer seçici davranmayıp her önünüze çıkanı ekliyorsanız o ayrı tabiki. Facebook'da arkadaşlarınızın paylaşımları yada beğenilerinizin paylaşımları dışında karşınıza pek birşey çıkmaz.

Facebook'tan nefret mi ediyorsunuz?
-Aslında arkadaşlarınızdan nefret ediyorsunuz demekki, çünkü bu bir yansıma. Bunda facebook'un bir kabahati yok, herkesin profili çevresindeki arkadaşlarının paylaşımları sonucunda şekilleniyor. Eğer çevreniz kalitesiz, erdemsiz, terbiyesiz, ahlaksız, cahil , patavatsız , boş vb kişilerden oluşuyor ve bu kişilerin paylaşımı sizi rahatsız ediyorsa sorun facebookta değil sizin arkadaş çevrenizdedir !!!!

Facebook'u değil arkadaş çevrenizi değiştirin ve göreceksiniz bahsettiğiniz türden sıkıntılar ortadan kalkacak. Buna rağmen kullanmam diyorsanız birşey diyemem !!

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Önemli olan doğru kullanmak.Yoksa ne zaman tünelinin ne de ergenlerin size zararı dokunur.

skocar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook'u nasıl kullanırsan öyle etkilenirsin .
Bir nevi ektiğini biçersin .

starss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence facebook kullanıma bağlı bir site, iyi yönde kullanırsan iyi sonuçlar alırsın, arkadaşlarınla haberleşmek, ürün tanıtımlarını yapmak vs.

delta01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu mark isi biliyor önce alıştırıyor sonra para istiyor eskiden cepten face ücretsizdi sıfır nokta facebook sımdı hersey para döndermiş bizim bu millette face merakı varken vız gelir ücretli olmalı

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
facebook bilgi hırsızlıgı için kullanılan en kral sitedir bir eski hacker abimiz in söylediği gibi terlikli bir yahudi gencinin bu derecede bir site kurması ımkansız arkasında FBA var ha bu arada kotu bır konusma yapsak toplumda yasak olan cumlelerı telafuz etsek dırek hesap kıtlenıo cok ters bir durum :)

HHJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook nedir ve nasıl kullanılır kılavuzu oluşturmak lazım :) Tabi facebook arkadaş çevrene göre şekillenen bir yapıya sahip, yani eğer düzgün bir arkadaş çevren varsa güzel bir sosyal ağ oluyor, yoksa çekilmez saçma sapan bir yer.

Evet haklı olabilirsiniz.
Ben de facebook kullanmıyorum ve kullanmak istemiyorum.Çünkü gördüğüm kadarıyla tek yaptıkları beğen-paylaş-yorum yap. Bunlar sadece zaman öldüren şeyler.:yes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Konuya farklı bir noktadan bakalım;

İnsanlar facebook'a niye üye olur?
-Arkadaşlarıyla iletişime geçip onlarla daha kolay paylaşımda bulunmak, tanıdığı insanların hayatlarındaki gelişmeleri uzaktan takip etmek, oyun oynamak vb.

Facebook bir nevi arkadaş, akraba çevrenizin yansımasıdır. Eğer seçici davranmayıp her önünüze çıkanı ekliyorsanız o ayrı tabiki. Facebook'da arkadaşlarınızın paylaşımları yada beğenilerinizin paylaşımları dışında karşınıza pek birşey çıkmaz.

Facebook'tan nefret mi ediyorsunuz?
-Aslında arkadaşlarınızdan nefret ediyorsunuz demekki, çünkü bu bir yansıma. Bunda facebook'un bir kabahati yok, herkesin profili çevresindeki arkadaşlarının paylaşımları sonucunda şekilleniyor. Eğer çevreniz kalitesiz, erdemsiz, terbiyesiz, ahlaksız, cahil , patavatsız , boş vb kişilerden oluşuyor ve bu kişilerin paylaşımı sizi rahatsız ediyorsa sorun facebookta değil sizin arkadaş çevrenizdedir !!!!

Facebook'u değil arkadaş çevrenizi değiştirin ve göreceksiniz bahsettiğiniz türden sıkıntılar ortadan kalkacak. Buna rağmen kullanmam diyorsanız birşey diyemem !!

Size de hak veriyorum.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nefret edilesi bir site değil ama. 40 yılda bir selam yazan adamın o selam dada "durumları beğen" demesi çıldırtıyor. bide öğrenciysen çok vaktini çalıyor. ben kapattım bu aralar. ilerde lazım olursa -ki sanmıyorum- tekrar açarım

ridvan_ozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
zaten ilkokullu ve liseli ergenlerin bulaştığı herşey içine edilmiş bir hal aldı. örn: metin2

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
zaten ilkokullu ve liseli ergenlerin bulaştığı herşey içine edilmiş bir hal aldı. örn: metin2
Knigt ta zamanında yabancılarla ne muhabbet ederdik be onun sayesinde üniversite ingilizce hazırlıkta yata yata geçtim :)
ne alaka dersen oda aynı hale geldi

sabrisaruhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook çok zararlı olduğu için kısa süre önce kapattım ve herkese tavsiye etmem ticari kullanım devam ediyorum fakat kişisel olarak çevre ve politik etkenlerden dolayı soğudum

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
facebook bence amacının dışına çıkıyor. tanımadığın kişileri "ekleyip", "fotoları\durumları beğen" diyenler git gide artıyor :)
fark ettim de artık insanlar yedikleri yemeği, içtikleri suyu kahveyi, gezdikleri parkı, hatta yattıkları yatağı face de paylaşıyor. bence özel hayatı tamamen yok ediyor. zaten bir tane hesabım vardı. baktım etraf tuhaf insanlar, tuhaf sürekli siyasi içerikli paylaşımlarla dolu, bende hesabımı komple sildim.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
öyle bir konuşuyorsunuz ki.sanki dünyada sadece facebook bunu yapıyor.diğer paylaşım siteleri bilim adamı yetiştiriyor.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
öyle bir konuşuyorsunuz ki.sanki dünyada sadece facebook bunu yapıyor.diğer paylaşım siteleri bilim adamı yetiştiriyor.
:) :thumbup1:
benim sadece facebook hesabım vardı. diğerlerini hiç kullanmadım bile. bu yüzden eleştirimi sadece facebook a yaptım.
haklısında. sosyal paylaşım sitelerinin hepsi aynı :)