equivalent
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Facebook.com nefret ediyorum hiç üye olmadım olmayacağımda.
üye olmadığına göre içeriğinide pek biliyor sayılmazsın buna rağmen nefret etmen ilginç ...
Demekki neymiş herşey kullanıcıda bitiyormuş.ben gayet menunum facebook.com dan,arkadaş çevrem sağolsunlar 'chanım,yhaaa,ayhhh,pffff,panpa,ahşk'sın' felan ayzan yada her mesaja kalp koyan insanlar olmadığı için,hepsi güncel sorunları tartışan,duyarlı,hoşgörülü,ana-bacı kavramının ne demek olduklarını bildiği için,beğendiğim sayfalar beni ilgilendirdiği ve rahatsız etmediği pek bir problem yok.Zaten dizilimler kendi açından bir problem teşkil etmiyor ise sorun yok demektir.Üye olup bir tur atmanı isterim sitede![]()
Tabi canım.Demekki neymiş herşey kullanıcıda bitiyormuş.
Facebook.com nefret ediyorum hiç üye olmadım olmayacağımda.
Benim kafadansın. Bende hiç üye olmadım, olmayacağım. Yanına birde twitter ekle ohh mis.![]()
Aynen. Hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yoktur.
forumlar da bir nevi sosyal paylaşım siteleridir amasosyal paylaşım sitelerine üye olmak yada olmamak öyle gurur duyulacak mattah birşey değil. Forumlarda yaptığın paylaşımı eğer güzel bir arkadaş çevren var ise diğer sosyal platformlardada yapabilirsin. Çoğu forumda facebook gibi platformlara kıyasla eksiklikleri kapatmak amacıyla, tanışalım, resimlerimizi, masaüstümüzü, pclerimizi,arabalarımızı,telefonlarımızı paylaşalım gibisinden konular açılır hatta. Çünkü insanoğlu doğası gereği karşısındakini merak eder, tanımak ister ve kendini tanıtmak, bilinmek, farkedilmek, ilgi görmek ister. Hatta böylelikle iletişimde olduğu kişilerle bir bağ yaratır. Kendi çevresinde kabul görmeyen birçok kişi için sanal ortam yeni bir başlangıç fırsatı olabilir ve burada kendini kabul ettirme mücadelesine girer çoğu zaman. Sonuçta herşey sanal. Sanallıktada ben bir sakınca görmüyorum eğer kişiye faydası oluyorsa.