Facebook chat düzenlemesi

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hiç hoşlaşmadım bu durumdan... Düzenlenmeye ihtiyacı vardır.

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benimde bi 15 gün kadardır bu şekilde ve nefret ettim ya çok gıcık olmuş tasarımı kesinlikle :s bide şu iphone app'a bi el atsalar ya güncellemelerinin hepsinde bir sorun var :(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
android sürümündeki güncellemede bile ..çtılar resmen iyice saçmaladılar :(

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
online kişilerin görünmemesi çok kötü. ve çok saçma.

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] androidi bilemiyorum ama iphone app baya berbat olmuş :s [MENTION=69962]ResHaT[/MENTION] iphone appdan mı bahsediosun normal sohbetten mi? :) ya öle bişey varsa iphone appda onlineleri göstermiosa durum vahim :D gerçi ben daha öyle bi geri bildirim almadım ama? :)

tugayucan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önceki bence daha kullanışlıydı buna bir türlü alışamadım

sacmala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu mudur ?
120qrlg.jpg

Sol alttaki sohbet bölümü bende kayboldu son 1-2 gündür, hızlı bir şekilde kenardan görebiliyordum kimler online diye, ama artık o kayboldu varmıdır bilgisi olan tekrar nasıl eski görünümüne getirebilirim.

Sohbetteki Arkadaşlar kutucuğu ve altındaki online arkadaşlar bölümünden bahsediyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sol alttaki sohbet bölümü bende kayboldu son 1-2 gündür, hızlı bir şekilde kenardan görebiliyordum kimler online diye, ama artık o kayboldu varmıdır bilgisi olan tekrar nasıl eski görünümüne getirebilirim.

Sohbetteki Arkadaşlar kutucuğu ve altındaki online arkadaşlar bölümünden bahsediyorum.
Evet bendede kayboldu o galiba facebooktan kaynaklanıyor.. Ama ne yapmak istediklerini anlamadım..