Facebook beğenenleri yükseltmek

rulet15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebookta sayfa açtım ama beğenen çok az ve bir an önce beğenenleri yükseltmek istiyorum.Bunun için kod filan vardı Tam olarak anlamadım bilen kişi varsa Rica ediyorum..Teşekkürler
smile.gif
confused.gif

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Açtığın sayfa ile ilgili ''Konulu'' paylaşımlar dikkat çekecektir. O içeriklerle ilgilenenler, sayfa için kendilerince paylaşımlar yapıp yardımları dokunabilir. Öyle Komik Video, Laf Koyucu Sözler ile ilgili bir sayfa ise bu tür şeyler sayamayacağımız kadar çok olduğu için şansının pek olduğunu söyleyemem.

Kodlar aracılığıyla beğeni yükseltmeye çalışırsan Şikayet butonundan sayfanı tamamen elinden kaybedersin. Yavaş ama iyi ilerle. Sayfanın amacına yönelik diğer sayfalar ile (Aynı düşünce ve Konular) irtibata geçip ufak yardımlarını isteyebilirsin ve dikkat çekecektir.

Sayfayı, profilinden sayfa adı ile kullanarak insanların diğer Fan sayfalarına yaptıkları yorumlarına yorum atarak kendini (Sayfanı) gösterebilirsin. Çok uzun olmasın çok da kısa olmasın yazdıkların anlamlı ve ilgilendirici, bilgilendirici olsun.

İllegal yollara başvurma böyle yaparak Sayfayı gösterebilirsin.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bunun için kod olmaz milletin dini ve milli duygularına oynayacaksın işte bunu beğenmiyen türk değildir veya müslümansan beğenirsin gibilerden şeyler bulacaksın

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aynı sorun bende de var:D
face reklamlarını kullanırsan face otomatik sayfana üye atıyor.

lordmarsell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu mesaj atıpda lütfen beğenirmisin diyorlar ya hani ozaman çıldırıcak gibi oluyorum çok saçma bişey bence :))

Not:Sadece bir bakış açısı.

hd120

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana paylaşımımı beğenirmisin diyeni direk siliyorum:D:D

4atliam1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum Birazdan Açacağım Konuyu Okumanı Öneririm

Enisor