arkadaşlar sorunu neden kaynaklandığını anlatim.. eski bi face adresim vardı. bu adresi dondurmuştum ve uzun zamandır kullanmıyordum. ama bu adresi dondurduktan sonra yeni bir hesap açmıştım tekrardan yeni bi mail ile. uzun zaman sonra eski adresimden bazı arkadaşlarımı bulup yeni faceye eklemek için giriş yaptım. buraya kadar hiçbir sorun yok ancak sonrasında akıllılık edip yeni açmış olduğum facemin adresini bunada ekleyip bu şekilde gerektiğinde kullanırım diyerekten bu hatayı yaptım..
şimdi ise diger face adresime giremiyorum bu maili eski face adresimden silmeme rağmen birtürlü yenisine giremiyorum. o maili girdiğimde eski facedeki resmimi getirip bu sizmisiniz diyor evet deyince ona yönlendiriyor hayır deyincede hiçbirşey yapamıyorum...
bu konuda ne yapmalıyım lütfen yardım edin..
şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...
şimdi ise diger face adresime giremiyorum bu maili eski face adresimden silmeme rağmen birtürlü yenisine giremiyorum. o maili girdiğimde eski facedeki resmimi getirip bu sizmisiniz diyor evet deyince ona yönlendiriyor hayır deyincede hiçbirşey yapamıyorum...
bu konuda ne yapmalıyım lütfen yardım edin..
şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...