F5 Haber Saçmalığı

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda gördüğüm sağ tarafta bulunan F5 spor haberleri bölümü çok gereksiz olmuş. SDN para kazanmak için bu yola başvurması çok kötü oldu diye düşünüyorum. Üstelik sıkıntı bu değil sadece, haberleri de yalan haber. Fanatik gibi Fotomaç gibi, gördüğüm haber 2 saat sonra yalanlanıyor.

Birkaç yerde daha gördüm bu sistemi aynı sitede, gerçekten çok kötü. Hadi doğru haberler olsa amenna.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
AdBlock ile engellediğimden beri daha görmüyordum ben, devam ediyor mu hala.. :P

Reaksiyon puanı
10,327
bu ülkede yüzde 100 namuslu, ahlaklı, tarafsız, kendini spora, sporun ruhuna adamış bir basın organı var mı ki, f5 için konu açıyorsunuz?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu ülkede yüzde 100 namuslu, ahlaklı, tarafsız, kendini spora, sporun ruhuna adamış bir basın organı var mı ki, f5 için konu açıyorsunuz?
abi illa bir haber şeysi koymak mı lazım? önceden var mıydı?

Reaksiyon puanı
10,327
abi illa bir haber şeysi koymak mı lazım? önceden var mıydı?

[MENTION=167111]yaşlı çocuk[/MENTION], bu ülke insanının genlerine işlemiş tarafgirlik, kim ne kadar objektif olacağım, oldum derse desin bu hiçbir zaman mümkün olmaz. zira bu ülkede "taraf olmayan bitaraf olur" kuralı hakimdir, daima ve her zaman. dün de öyleydi, bugün de öyle, yarın da öyle olacak. bunun değişmesi imkansıza yakın bir ihtimaldir. önce menfaatler ön planda tutulur, sonra tuttuğun, yakın olduğun tarafın, takımın goygoyculuğu ön planda gelir. hak ve hakikat, adalet duygusu düşünülebilecek en son tercih olur her zaman.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@yaşlı çocuk, bu ülke insanının genlerine işlemiş tarafgirlik, kim ne kadar objektif olacağım, oldum derse desin bu hiçbir zaman mümkün olmaz. zira bu ülkede "taraf olmayan bitaraf olur" kuralı hakimdir, daima ve her zaman. dün de öyleydi, bugün de öyle, yarın da öyle olacak. bunun değişmesi imkansıza yakın bir ihtimaldir. önce menfaatler ön planda tutulur, sonra tuttuğun, yakın olduğun tarafın, takımın goygoyculuğu ön planda gelir. hak ve hakikat, adalet duygusu düşünülebilecek en son tercih olur her zaman.

f5 haber yok abi ortalarda :D