F/P Tablet Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProRat`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Geç çıkarsa o zamana kadar tamamlarım Ipad Mini 2'nin fiyatını, ne zaman çıkar peki?
22 Ekim'de tanıtılıyor, Apple Online Store Türkiye'de 22 Ekim'de açılırsa çıktığı an; mağazalardan almayı düşünürsen Kasım gibi alabilirsin.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION], Hepsiburada'da Artes Q812 beyazı stokta kalmamış. Haftaya sipariş edecektim. Ne yapıcam şimdi ben? :( 4-5 Saat önce Ticket attım, cevabı bekliyorum. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
@|Elusive|, Hepsiburada'da Artes Q812 beyazı stokta kalmamış. Haftaya sipariş edecektim. Ne yapıcam şimdi ben? :( 4-5 Saat önce Ticket attım, cevabı bekliyorum. :D
Görmemişim kusura bakma benim bahsettiğim bildirim olarak geliyor :D Boşver beyazı ya . Güzel olur ama kirlenir hem de nasıl . Telefonu beyaz alacaktım iyi ki almamışım . hem kiri belli eder hem bir tarafı zarar gördüğünde daha çok belli olur. Benim önerim siyah :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Görmemişim kusura bakma benim bahsettiğim bildirim olarak geliyor :D Boşver beyazı ya . Güzel olur ama kirlenir hem de nasıl . Telefonu beyaz alacaktım iyi ki almamışım . hem kiri belli eder hem bir tarafı zarar gördüğünde daha çok belli olur. Benim önerim siyah :)

Kirlenince siliyorum ben ya. Beyazı daha güzel, hoş duruyor. Siyahtan artık midem bulanıyor. :sneaky2:

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bana kalırsa:İpad mini 2 ve Lumia 625 al.Ne telefonunda sıkıntı olur,ne tabletinde. :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam onun Ram sıkıntısı olmasa alırdım ama bari en az 1 GB olsun. :)

İpad'larda ram pekte önemli değil hocam.Android'de 1 Gb-2 Gb ile bile oynadığın oyunları veya kullandığın uygulamaları,İpad'larda 512 Mb ram ile rahatça kullanırsın,oynarsın.Optimize sorunu da çok nadir olur.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İpad'larda ram pekte önemli değil hocam.Android'de 1 Gb-2 Gb ile bile oynadığın oyunları veya kullandığın uygulamaları,İpad'larda 512 Mb ram ile rahatça kullanırsın,oynarsın.Optimize sorunu da çok nadir olur.

Hocam Ram'de pek sorun yok IOS'da ama 512'de düşük bir rakam. :) Bakalım Hepsiburada ne diyor? :D Beyaz getirmezlerse siyah alıcağım siyahı olmazsa Asus Memopad HD 7. :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çok iyi . Artes in yerine alınabilir. Çok tanıdık geldi bana . Demek ki gördüm daha önce . İyidir :)

Hafıza konusunda şüpheliyim bir de hoparlör. 8 GB hafızanın 4'ünü vermesin bana. :D Root yapılışı da bulunmuyor bu tabletlere. :devil:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] Halit, Artes Q812'nin siparişini verdim Pazartesi günü kargoya yollayacaklar, Salı gelir fakat sorum var. Adamlara not bıraktım Saat 14.00'dan sonra evdeyim diye dikkate alırlar değil mi? Hastaneye gidicem bir de salı günü. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] Halit, Artes Q812'nin siparişini verdim Pazartesi günü kargoya yollayacaklar, Salı gelir fakat sorum var. Adamlara not bıraktım Saat 14.00'dan sonra evdeyim diye dikkate alırlar değil mi? Hastaneye gidicem bir de salı günü. :D

Haberleri varsa o zaman getirirler heralde. Olmadı konu komşuyu tembihlersin onlar alır. Hayırlı olsun bro :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Haberleri varsa o zaman getirirler heralde. Olmadı konu komşuyu tembihlersin onlar alır. Hayırlı olsun bro :)

Eyvallah. Kapıda ödeme la kolu komşuya haber versem hangisine bırakacam parayı. :D o Değil de stokdaki son ürünü ben aldım. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Eyvallah. Kapıda ödeme la kolu komşuya haber versem hangisine bırakacam parayı. :D o Değil de stokdaki son ürünü ben aldım. :D
Teslim alacak kişiyi değiştir komşunun birini yaz :D yine iyi almışsın la. Ben dedim kesin bu beklicek beklicek en son kalmicak dedim ama yetişmişsin :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Teslim alacak kişiyi değiştir komşunun birini yaz :D yine iyi almışsın la. Ben dedim kesin bu beklicek beklicek en son kalmicak dedim ama yetişmişsin :D

Ben olmasam evdekilere vermiyorlar mı la ürünü? Sonradan uyandım ama varya saat başı takip ettim ürünü yemin ederim. Sınırlı Stok diyince dayanamadım, kalmaz diye tereddüt ettim ve son ürünü sipariş ettim. :D

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
@|Elusive| Halit, Artes Q812'nin siparişini verdim Pazartesi günü kargoya yollayacaklar, Salı gelir fakat sorum var. Adamlara not bıraktım Saat 14.00'dan sonra evdeyim diye dikkate alırlar değil mi? Hastaneye gidicem bir de salı günü. :D
Hayırlı olsun. Kaça aldın tableti?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben olmasam evdekilere vermiyorlar mı la ürünü? Sonradan uyandım ama varya saat başı takip ettim ürünü yemin ederim. Sınırlı Stok diyince dayanamadım, kalmaz diye tereddüt ettim ve son ürünü sipariş ettim. :D

He la evdekiler teslim alır biz neyin kafasındayız gece gece? :D :D