- Konuyu başlatan
ProRat`
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Ne ara dedin?Z'de de kasmalar olacak, haberin olsun.
Biliyorum kasılıcak belli bi' süre sonra da. Kararsızım yemin ederim.
Ne ara dedin?Z'de de kasmalar olacak, haberin olsun.
iPad 5 çok pahalı dersen iPad mini 2'ye de bakabilirsin. Alternatifler çok.Biliyorum kasılıcak belli bi' süre sonra da. Kararsızım yemin ederim.Ipad 5 alsam o kadar para çıkmaz ama. :devil:
iPad 5 çok pahalı dersen iPad mini 2'ye de bakabilirsin. Alternatifler çok.![]()
22 Ekim'de tanıtılıyor, Apple Online Store Türkiye'de 22 Ekim'de açılırsa çıktığı an; mağazalardan almayı düşünürsen Kasım gibi alabilirsin.Geç çıkarsa o zamana kadar tamamlarım Ipad Mini 2'nin fiyatını, ne zaman çıkar peki?
22 Ekim'de tanıtılıyor, Apple Online Store Türkiye'de 22 Ekim'de açılırsa çıktığı an; mağazalardan almayı düşünürsen Kasım gibi alabilirsin.
Görmemişim kusura bakma benim bahsettiğim bildirim olarak geliyor@|Elusive|, Hepsiburada'da Artes Q812 beyazı stokta kalmamış. Haftaya sipariş edecektim. Ne yapıcam şimdi ben?4-5 Saat önce Ticket attım, cevabı bekliyorum.
![]()
Görmemişim kusura bakma benim bahsettiğim bildirim olarak geliyorBoşver beyazı ya . Güzel olur ama kirlenir hem de nasıl . Telefonu beyaz alacaktım iyi ki almamışım . hem kiri belli eder hem bir tarafı zarar gördüğünde daha çok belli olur. Benim önerim siyah
![]()
Bana kalırsa:İpad mini 2 ve Lumia 625 al.Ne telefonunda sıkıntı olur,ne tabletinde.![]()
Ipad mini 2 alabilirsem (Ki zor) Telefon alamam başka önerdiğin tablet var mı hocam?
Bide,İpad mini var hocam.O da çok iyi.
Hocam onun Ram sıkıntısı olmasa alırdım ama bari en az 1 GB olsun.![]()
İpad'larda ram pekte önemli değil hocam.Android'de 1 Gb-2 Gb ile bile oynadığın oyunları veya kullandığın uygulamaları,İpad'larda 512 Mb ram ile rahatça kullanırsın,oynarsın.Optimize sorunu da çok nadir olur.
Hocam Ram'de pek sorun yok IOS'da ama 512'de düşük bir rakam.Bakalım Hepsiburada ne diyor?
Beyaz getirmezlerse siyah alıcağım siyahı olmazsa Asus Memopad HD 7.
![]()
Çok iyi . Artes in yerine alınabilir. Çok tanıdık geldi bana . Demek ki gördüm daha önce . İyidir@|Elusive|
Bu tablet nasıl sence?
http://www.hepsiburada.com/liste/pi...ls.aspx?productId=bd600262&categoryId=3008012
Prihna Quattro Tab 8GB 9.7 IPS ekran tablet.
Çok iyi . Artes in yerine alınabilir. Çok tanıdık geldi bana . Demek ki gördüm daha önce . İyidir![]()
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] Halit, Artes Q812'nin siparişini verdim Pazartesi günü kargoya yollayacaklar, Salı gelir fakat sorum var. Adamlara not bıraktım Saat 14.00'dan sonra evdeyim diye dikkate alırlar değil mi? Hastaneye gidicem bir de salı günü.![]()
Haberleri varsa o zaman getirirler heralde. Olmadı konu komşuyu tembihlersin onlar alır. Hayırlı olsun bro![]()
Teslim alacak kişiyi değiştir komşunun birini yazEyvallah. Kapıda ödeme la kolu komşuya haber versem hangisine bırakacam parayı.o Değil de stokdaki son ürünü ben aldım.
![]()
Teslim alacak kişiyi değiştir komşunun birini yazyine iyi almışsın la. Ben dedim kesin bu beklicek beklicek en son kalmicak dedim ama yetişmişsin
![]()
Hayırlı olsun. Kaça aldın tableti?@|Elusive| Halit, Artes Q812'nin siparişini verdim Pazartesi günü kargoya yollayacaklar, Salı gelir fakat sorum var. Adamlara not bıraktım Saat 14.00'dan sonra evdeyim diye dikkate alırlar değil mi? Hastaneye gidicem bir de salı günü.![]()
Ben olmasam evdekilere vermiyorlar mı la ürünü? Sonradan uyandım ama varya saat başı takip ettim ürünü yemin ederim. Sınırlı Stok diyince dayanamadım, kalmaz diye tereddüt ettim ve son ürünü sipariş ettim.![]()
Hayırlı olsun. Kaça aldın tableti?
He la evdekiler teslim alır biz neyin kafasındayız gece gece?![]()
![]()
Yazık etmişsin bea. Neyse, iyi diyelim iyi olsun.Sağ olun hocam, 345 Lira.
Yazık etmişsin bea. Neyse, iyi diyelim iyi olsun.![]()
Sağ olun hocam, 345 Lira.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İşin garip kısmı da evdekiler de 14'de geliyor eve.![]()
Komedi![]()