F.Bahçe'de gidecekler belirlendi

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teknik direktör Aragones ve bazı futbolcuların durumu masaya yatırılacak, ocakta en az üç transfer yapılacak.

326371709978yg5.jpg

Bu sezon eski görüntüsünden çok uzak olan Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Arsenal'den fark yemesi yönetimin sabrını taşırdı. Stadı büyük bir üzüntü içinde terk eden başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları radikal kararlar alma konusunda görüşbirliğine vardılar. Yöneticiler ilk toplantıda takımın durumunu masaya yatıracak ve çok önemli kararlar alacak.

İKİ YABANCI YOLCU

Bugün veya yarın yapılması beklenen yönetim toplantısında teknik direktör Luis Aragones ile bazı futbolcuların durumu ele alınacak. Takıma katkısı olmayan futbolculardan başta Maldonado ile Josico'nun gönderilmesi bekleniyor. Devre arasında bir forvet, bir ön libero, bir sol kanat ve bir de kaleci alınması için düğmeye basılacak. Ayrıca kamuoyuna geniş çaplı bir açıklama yapılacak.

http://www.sonsayfa.com/Haberler-FBahcede-gidecekler-belirlendi-87812.html

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aurelio da Aurelio başkasını bilmem adamı gönderdiler Fenerbahçe'nin beli büküldü.

Bu tempo ile giderlerse 10. haftadaki bizimle yapacakları derbi maçını bekliyorum bakalım ne olacak

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aurelio da Aurelio başkasını bilmem adamı gönderdiler Fenerbahçe'nin beli büküldü.

Bu tempo ile giderlerse 10. haftadaki bizimle yapacakları derbi maçını bekliyorum bakalım ne olacak

o maç zaten film kopacak kadıköyü yıkacaz başlarına :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bizim defans hata yapmasın maçı rahat alırızda servet kaç maçtır korkutuyor beni.

Neyse konuyu dağıtmayalım

Ne olacak Avrupa'nın Prensi'nin bu hali

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bizim defans hata yapmasın maçı rahat alırızda servet kaç maçtır korkutuyor beni.

Neyse konuyu dağıtmayalım

Ne olacak Avrupa'nın Prensi'nin bu hali

yok yok bu hafta eskişehir maçında notumu verecem takıma :) istikrar çok önemlidir herzaman.

avrupa prensimi :D tahttan ineli çok oldu ya kısa metraj film misali ;)

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bence kalacakları belirlesinler, o daha kolay olur :icon_: :icon_: :icon_:

newbie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam Aurelio önemli bir futbolcuydu ama bir oyuncunun gidişi bir takımı bu kadar etkilemez, etkilememesi lazım. Benim görüşüm Zico gibi cana yakın ve çok ağır idman yaptırmayan bir hocadan sonra gelen Aragones'in oyuncularla kaynaşamadığı, idmanlarının ağır olması ve sonuçta da futbolcuların başlarına gelen bu adamın bir an önce gönderilmesi için kasıtlı olarak performanslarını sahaya yansıtmadıkları şeklinde

el_matador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam Aurelio önemli bir futbolcuydu ama bir oyuncunun gidişi bir takımı bu kadar etkilemez, etkilememesi lazım. Benim görüşüm Zico gibi cana yakın ve çok ağır idman yaptırmayan bir hocadan sonra gelen Aragones'in oyuncularla kaynaşamadığı, idmanlarının ağır olması ve sonuçta da futbolcuların başlarına gelen bu adamın bir an önce gönderilmesi için kasıtlı olarak performanslarını sahaya yansıtmadıkları şeklinde

sen bi de alex gidince gör feneri zaten kötü oynuyo alex gidince pozisyona bile giremez.

hostile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ligde onuncu avrupada sonuncu çok iii bir slogan olmuş :)))

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar lütfen konuyla ilgili yorumlar yapalım yoksa bazı mesajları silmek zorunda kalacağım ;)