F.Bahçe şakası Melo'yu çılgına çevirdi

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ABD'nin Las Vegas kentinde, 30 Mayıs 2014 Cuma günü kaldıkları Julian Serano-Aria otelinin restoranına inen eski futbolcu Coşkun Birdal ve arkadaşı Ayhan Erdoğan ile eşleri, hemen arka masalarında oturan Galatasaraylı Felipe Melo ile karşılaştı.

Koyu Fenerbahçeli Ayhan Erdoğan'ın aklına, Melo'ya muziplik yapmak geldi. Hemen bir kağıda "Şampiyon Fenerbahçe" yazıp, Birdal'ın yanına oturdu ve eşinin objektifine poz verdi. Amaç yazıyla arkadaki Melo'yu aynı karede göstermekti.

Bu kez "Şampiyon Fenerbahçe" yazılı kağıt Melo'ya gösterilince olanlar oldu.

MÜŞTERİLER ŞAŞKIN

Yazıyı gören Melo bir anda çılgına döner ve ortalık karıştı. Yerinden fırlayan Brezilyalı, Birdal ve Erdoğan'ın üzerine yürüdü. Tekmeler havada uçuşurken, restorandaki müşteriler bağrışmaya başladı.

Melo'nun sinirini iyi bilen koruması Carlao Souza, araya girip tarafları ayırdı. Birdal ve Erdoğan saldırıya uğradıklarını belirtip polis çağırdı. Şikayetçi olduklarını bildirdiler. Polis, işlem yaptı. Tutanak tutuldu ve Melo kendi oteline döndü.

Restorandakiler endişeyle izledikleri olayın Türkiye'de oynayan bir Brezilyalı yıldız ve eski bir futbolcu ile arkadaşı arasında gerçekleştiğini öğrendiklerinde şaşkınlıkları gizleyemediler.

oQa0Yq.jpg

"ÖNCE EL HAREKETi YAPTI SONRA TEKME ATTI"

Eski futbolcu Coşkun Birdal, Las Vegas'ta Felipe Melo ile yaşadıkları olayı şöyle anlattı:

Arkadaşı ile birlikte Melo'dan şikayetçi olan Coşkun Birdal, "Yapılan sadece espriydi. Ben bir yabancı futbolcu böyle bir olaya güler geçer sandım. Şaşkınım. Her şey Las Vegas polisinin kayıtlarında var" dedi.

KAYNAK

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
gerçekler de suç olmuş :D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bazı Köpek dillilere ne yapılsa azdır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Az bile yapmış, ailesiyle yemek yiyen adamı tahrik et sonra vay ben mağdurum. Yok öyle bi dünya

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yüzsüz adama laf söylüyosun birde dava açıyosun,yaptığın şey çok doğruymuş gibi .Samimi olsan yüzyüze konuşurdun zaten.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Melo hak edene yapar. Bir sürü örnek verirdim ama kavga çıkar forumda :)

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haber yalan bence. Doğruysa da iyi yapmis helal olsun.
Felipe Melonun askerleriyiz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kimsenin tanımadığı hatırlamadığı adam yerine bile koymadığı eski futbolcu denilen şahıs birkaç gun sonra spor programlarına yorumcu olarak katılır, bu işler işte bu kadar ucuz.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Dua etsin hastanelik yapmamış yüzsüz tanımadığın sami olmayan birine hangi mantıkla şaka yaparsın ve huzursuz edersin adam ailesi yemek yeme gitmiş.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Adam sana özgürlüğünü mü verdi veya adam sana maas mı veriyor sana temiz bir gelecek falan mi vaad ediyor da elin kırma brezilyalisi icin askeriyiz tarzi seyler yaziyorsun ?

ya arkadaşım bişey demeyim diyorumda dayanamıyorum. Sen git kimi istiyorsan onun askeri ol yada olma ama
SANANE!?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Melo pitbulldur fb'li görünce dayanamıyor napsın parçalayası geliyor.