- Reaksiyon puanı
- 227
Şimdi Hamit'i de aldığımızda aynı açıklama yapılmış.Bu kısımı geçiyorum arkadaşım Webo ve Sneijder'i nasıl kıyaslıyorsun
İkisi de aynı mevkide mi ?
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Vallahi doğruya doğru üstadkaldı mı böyle objektif fenerbahçeli, tebrikler![]()
Şimdi Hamit'i de aldığımızda aynı açıklama yapılmış.Bu kısımı geçiyorum arkadaşım Webo ve Sneijder'i nasıl kıyaslıyorsunİkisi de aynı mevkide mi ?
taraftar olmayı becerebildiğimiz bir toplum olunca tekrar dönücem yorumlarla...
alsaymış.biz aldık icraat gerek.
yahu almak isteyen alır..şu da bir gerçek ki taraflı tarafsız Türkiye'nin en zengin kulubü de Fenerbahçe'dir.
Lakin almadı yada alamadı.
gidipte tuhaf tuhaf şeyler yazmak ne kadar mantıklı.
anlayamıyorum Türkiye deki taraftar psikolojisini.
ayrıca hiç yıldız görmemişler gibi bazı yorum yapan arkadaşlarda yok değil iyi güldürüyorlar.
bu ülke Alex quaresma anelka carlos hagi jardel gibi nice yıldızlar da gördü.saçma sapan yorumlar yazmaya gerek yok.
Bu konudaki en iyi yorum bu oldu.Dahada kimseye lafım olmaz benimde arkadaş güzel açıklamış..Fenerbahçe zamanında ne adamlar aldı.
Ne adamlar aldi ama cogu paralarini alip yattilar![]()
görende sneijder ve drogba şampiyonlar ligini kazandırdı zannetecek.konuya gelirsek bencede gereksiz bir açıklama olmuş.o onu alırdı bu bunu yapardı.boş konuşmalar bunlar.ama şunuda demeden geçmeyelim.ne drogba nede başka yabancılar doğuştan ne galatasaray'lı nede fenerbahçe'li hepsinin bir fiyatı var.
Sneijder sözde yıldız.Ya asist yapacak ya gol atacak.Fenerbahçe Emre yi aldı Emre nin 1 2 asisti var.Zieglerinde 1 asist.Ya Sneijder in? 0 katkı.Webo daha ucuz birde transferlerinizle övünürsünüz.Drogbayıda göreceğiz.ilk 2 maçında gol atabilecekmi![]()