F.Bahçe Adriano'yu getiriyor

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
İnter başkanı Moratti'nin Adriano'yu Fenerbahçe'ye kiralamak istemesi camiada büyük heyecan yarattı. Fenerbahçe, bugünkü maçta Anderlecht'i eleyip, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa, Adriano'yu transfer edecek. Adriano'nun pazartesi gününe kadar İstanbul'a getirileceği iddia edildi.

43A8EF9C93129B42AD0DB2A2b.jpg

İnter'in gözden çıkardığı Brezilyalı golcünün menajeri de yeşil ışık yaktı. F.Bahçe turu geçerse Adriano getirilecek.

Transferin son günlerini hareketli geçiren F.Bahçe, bir sezonda ikinci bombayı patlatmak üzere. Roberto Carlos'tan sonra Adriano da bitiriliyor. İnter'in gözden çıkardığı golcü için en cazip teklifin F.Bahçe'den geldiğini açıklaması, sarı-lacivertli kulüpte heyecan yarattı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Gilmar Rinaldi de F.Bahçe ile görüştüklerini doğruladı.

Adriano'nun, "Şampiyonlar Ligi'ne kalın, detayları konuşuruz" dediği belirtiliyor. F.Bahçe bugün Anderlecht'i eler ve Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa Adriano en geç pazartesi gününe kadar İstanbul'a gelecek. Adriano'nun, Manchester City'nin teklifini, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takıma gitmek isterim" diyerek kabul etmediği öğrenildi.

Kaynak

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
1. mancester city değil westam united resmen istemiş

2. haberi yazan fotomac yüzde 99 yalan

3. adriano geliyorsa kim gidiyorrrrrrrrrr

mahmuteser

Doçent
Reaksiyon puanı
3
RuNaL dedi ki:

Katılıyorum Fotomaç haberlerinin %1 ine inanacaksın çünkü bazıları Resmi sitelerden alıntı

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence adriano bu sene gelmez,seneye diye düşünüyorum.Çünkü zico iyi kötü bi sistem oturtma aşamasında.Yönetim anlayış gösterecektir :)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe resmi sitesinden henüz habere bir yalanlama gelmedi.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Link dedi ki:
Fenerbahçe resmi sitesinden henüz habere bir yalanlama gelmedi.

Bekle şimdi yayınlarlar,bilmiyormusun transferde yalanlamada fenerin üstüne yok :D

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
RuNaL dedi ki:

1.mancester city veya westam united istedigi önemli degil

2.haberi yazan fotomac yüzde 99 yalan buna katılıyorum fakat %70 civarındadır
3.kimsenin gitti yok zaten gruplara kalınca verilecek parayla alınacak ama bence devid gidebilir

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yanlız adrianonun fiyatı baya bi pahalıdır gruplara kalınca 2.4 milyon euro alınacak adriano bunu 3 katlar heralde :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
fenerbahçe appiah dahil bazı futbolcuların durumu şampiyonlar ligine bağlı. eğer kalırsak appiahda kalacak, adrianoda gelir inş. kim gidecek sorusuna gelince kim giderse gitsin bu ikisi kalsında ;)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
aklıma bir şey daha takıldı "İnter başkanı Moratti'nin Adriano'yu Fenerbahçe'ye kiralamak istemesi" neden özellikle bize kiralamak istiyor anlayamadım

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
RuNaL dedi ki:
aklıma bir şey daha takıldı "İnter başkanı Moratti'nin Adriano'yu Fenerbahçe'ye kiralamak istemesi" neden özellikle bize kiralamak istiyor anlayamadım
Kakalayacak başka kek bulamamıştır :D :D

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gokhans19 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
Kakalayacak başka kek bulamamıştır :D :D

Hahaha :D güzel cevap,ama inş adriano ronaldoya benzemez,baksanıza mbarek ronaldo domuz yavrusu gibi oldu :D :D