Ezel mi Kurtlar Vadisi Pusu mu?

Hangisi daha iyi? Ezel mi yoksa Kurtlar Vadisi Pusu mu?

• Ezel

Kullanılan: 58 46.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu

Kullanılan: 67 53.6%

• Kullanılan toplam oy
    125

Boranxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben sizi anlamıyorum efsane olmuş bir dizi bu yıllar bozdu diye hemen satılır mı ? kötü gününde iyi gününde izlenir efsane kardeşim dizi çok sinirlendim ezel diyenlere neresi iyi kurtlar vadisinden anlamıyorum siz birdaha televizyon izlemeyin kurtlar vadisine çamur atmayın .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vadi, Ezel'in her türlü aklını alır.

Vadi bozdu diyorlar ama Ezel'in ikinci sezonunu unutuyorlar.

Boşuna bitmedi o dizi.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ehehehe komik bir karşılaştırma olmuş. :) Biri yıllarca ne kadro derinliği ne yönetmen-görüntü yönetmeni kalitesi barındırmış sizi yani Kurtlar Vadisi.

Kadro=Devlet politikası. Görüntü yönetmeninin bir görevi, işi dahi yok. Diyologlar desen basit. Onu bırak bide bu diziyi izleyip cengaverliğe soyunan insanlar var :) Polat Suriye'ye girdi bizde gireriz diyen bir arkadaşım vardı. Daha dur bakalım nereye :) Medyanın şişirmesine ne bakıyorsun Orta Doğu'nun yeni lideri Türkiye! -Gezi olayları 20 gün sürdü. O sıra tüm devlet erkanı ekonomi gidiyor gidiyor diye yırtındı, sanıyorum liderin ekonomisi böyle olmamalı 2 saldırıya yıkılacaksa ohoo :)

Ha bide kadro açısından hiç ama hiç karşılaştırlamaz. Birinde gerçek tiyatrocular varken diğer tarafta abisinin sayesinde bi yerlere gelmiş, daha 2 kelimeyi bir araya getirmeyen aktör parçaları var :)

2.sezonda bitmesi kalitesizliğinden değil tam tersi kalitesindendir :)

Ezel ezer geçer :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaş size ne yavv
Abisinin veya teyzesinin desteğiyle bi yere gelmiş bundan size ne?.
Sizin tiyatrocu dediğiniz kişilerin birer keş uyuşturucu bağımlısı ayyaş olduğunu karıştırıyor muyuz??..

Tamam sakinim sinirlenmeyeceğim bugün sinirlenince yazdığım mesajlar hep siliniyor.. Gerçi bu forumda açtığım konularda yazdığım mesajlarda hep siliniyor.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ezel bin basar tabiiki , hani ezel 2 sezonda bitti diyenler var kurtlar vadisi neden bitmiyor biliyormusunuz? çünkü çoluk çocuk herkes izliyor ilkokulluların tümü kurtlar vadisi izliyor ondan bitmiyor ezel ilkokullulara göre olmadığı için sorun yok..
ilkokullu mu hahaha:D komik ve saçmaydı

sancaktar115

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tartışmasız Ezel. Ancak İlk Kurtlar Vadisi işin içine girerse tartışmasız zatı şahaneleri zirveyi alır.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kurtlar vadisi ilk zamanlarda başkaydı ama ben kesinlikle ezel diyorum