Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok başarılı. Ben ki hiç yerli dizi izlemeyen, buna karşın 15-20 yabancı dizi izleyen biri olarak söylüyorum (ingilizce geliştirme amaçlı) senaryodan çok etkilendim. Ayrıca çekimler olsun, oyuncu kadrosu olsun çok başarılı. Amerikada bil tutar bu dizi öyle söylüyorum.
Ayrıca senarist sanki yılların birikimini bir anda içinden atıvermiş gibi.
Dizi hoş güzelde para harcanarak yapılan diziler daha güzel oluyor dikkat ettiyseniz hiç masraf yok dizide. (oyuncu ekip paralarını katmıyorum)haliyle klasik türk filmi olarak kalıyor aşk entrika intikam =malkoçoğlu. Yok bu haliyle nasıl derseniz iyi ama hadi hadi değil
dün izledim ilk defa. hoş özetinde nerdeyse bir bölüm olduğu düşünülürse 2 bölüm izlemiş sayılırım. televizyon pek izlemeyen biri olarak şuana kadar sevdiğim 7 numara, avrupa yakası,geniş asile dizilerinden sonra türü pek tutmasada en sevdiğim diziler arasına girdi.
12.10 itibari ile gerçekleşen gerçek bir dialog karşı tarafın adını vermedim narenciye olmasın
Ben - dizi izliyor musun bu aralar
xxxx - izliyorum abi Adanalı,ezel
Ben - ne güzel bende aynen ikisi de güzel ama favorim adanalı
xxxx- özlemişim dizi izlemeyi be
ben - he valla ya. NE dicem ezel i nasıl buluyorsun
xxxx - abi gir bilmemne.com a diziler bölünde. gir bak sende bulursun
ben - -----------------
xxxx - abi buldun mu
ben - buldum buldum koppp