Exynos 5 Octa Versiyonlu Galaxy S4 performans testi ( ANTUTU)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
4+4 çekirdekli Exynos Octa 5 1.6 Ghz işlemci

1364452454_benc1.png

1364452521_benc4.png

1364452506_benc3.png

1364452471_benc2.png

Ben Türkiye ' ye Exynos 5 Octa ile gelmesini isteyenlerdenim. Exynos 5 ler tamamen A15 mimarisine sahip işlemciler. Gpu olarak yeni nesil mimariye sahipler. S600 e A9 Krait mimarisini baz alıyor. Tamam S600 A9 da en iyisi fakat Exynos Octa kadar değil. PowerSGXMP544 ise Adreno 320 ye göre daha yeni nesil bir grafik birimi. MP543 bile Adreno ile kafa kafaya iken MP544 ü merakla bekliyorum.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Zaten pek çok Avrupa ülkesi ve tr ye bu model gelecek. Performans gerçekten müthiş bu testlere göre.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten pek çok Avrupa ülkesi ve tr ye bu model gelecek. Performans gerçekten müthiş bu testlere göre.

Dedikodular çıktı Exynos kullanmayacağı yönünde. Bu beni şüphelendirdi açıkçası.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung yancısı bulundu.
http://www.youtube.com/watch?v=wijp79uCwFg

Aralarında Okadar küçük farklar varki göz ardı edilebilir...
Peki Neden Göz Ardı Edelim:

Full Aliminyum Kasa (HTC ONE) VS Damacana Plastiği (S4)
Beats Auido Ses Sistemi+Anfi+Boom Sound Vs Özelleştirme Yapılmamış Ses Sistemi (S4)
Full Hd Super IPS LCD 3 468 PPI (HTC ONE) VS Full Hd Amoled 440 PPI
32,64 GB Dahili Hafıza (HTC ONE) vs 16,32,64 GB Dahili Hafıza (S4) Not:S3 tede 32 gb vardı ama kimse göremedi.Micro Sd var demeyin Root Yapmadan İçine Oyun Uygulama Kuramazsınız.
LTE Var (HTC ONE) VS LTE Yok (S4) Not:Exynos 5 Octa için söylüyorum.

(PowerSGXMP544 ise Adreno 320 ye göre daha yeni nesil bir grafik birimi. MP543 bile Adreno ile kafa kafaya iken MP544 ü merakla bekliyorum)

Bunu Söylerkende Aşırı Sallamıssın Snapdragon s600 de Adreno 320 nin Hızlandırılmıs version u bulunuyor vede Grafık bazında 544 MP3 Den düşük bir GPU Değil.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sanki çok da gördük ya LTE yi :D Rahat olun daha bir 3 sene LTE diye bir şey yok Türkiye'de.

Ayrıca test sonuçları çok iyi. Yine büyük bir başarı geliyor :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Samsung yancısı bulundu.
http://www.youtube.com/watch?v=wijp79uCwFg

Aralarında Okadar küçük farklar varki göz ardı edilebilir...
Peki Neden Göz Ardı Edelim:

Full Aliminyum Kasa (HTC ONE) VS Damacana Plastiği (S4)
Beats Auido Ses Sistemi+Anfi+Boom Sound Vs Özelleştirme Yapılmamış Ses Sistemi (S4)
Full Hd Super IPS LCD 3 468 PPI (HTC ONE) VS Full Hd Amoled 440 PPI
32,64 GB Dahili Hafıza (HTC ONE) vs 16,32,64 GB Dahili Hafıza (S4) Not:S3 tede 32 gb vardı ama kimse göremedi.Micro Sd var demeyin Root Yapmadan İçine Oyun Uygulama Kuramazsınız.
LTE Var (HTC ONE) VS LTE Yok (S4) Not:Exynos 5 Octa için söylüyorum.

(PowerSGXMP544 ise Adreno 320 ye göre daha yeni nesil bir grafik birimi. MP543 bile Adreno ile kafa kafaya iken MP544 ü merakla bekliyorum)

Bunu Söylerkende Aşırı Sallamıssın Snapdragon s600 de Adreno 320 nin Hızlandırılmıs version u bulunuyor vede Grafık bazında 544 MP3 Den düşük bir GPU Değil.
Tavırlarına ve üslubuna dikkat et çok fazla birşey bildiğini sanıyorsun. Ben burada ooo Samsung iyidir mi dedim ? Hadi Samsung alalım mı dedim de sen bana yancı diyorsun.

İlk bir oku , beyninde muhafaza et öyle konuş.

PowerSGXMP544 Adrenoyu geçiyor mu dedim ? PowerSGXMP544 A15 mimari ile geçebilir diye düşünüyorum. Bariz bir fark olacağını sanmıyorum.

Yok da o kadar özellik niye yazıyorsun ? Bilmiyoruzmuşuz gibi. Performans konuşuyoruz diğer konulara atlamaya lüzum yok.

Adreno 320 hızlandırılmışı diyorsun da testte çok bariz fark var sanki ? Hehe güldürmeyin ya. Htc One 30,6 alıyor mimarisi değişmedikten sonra ne değişebilir ? Madem bariz farkları göz ardı ediyoruz bunu da edelim.

Üslubuna dikkat etmeli , saygılı yorumlar yaparsak ikimiz de anlaşabiliriz.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tavırlarına ve üslubuna dikkat et çok fazla birşey bildiğini sanıyorsun. Ben burada ooo Samsung iyidir mi dedim ? Hadi Samsung alalım mı dedim de sen bana yancı diyorsun.

İlk bir oku , beyninde muhafaza et öyle konuş.

PowerSGXMP544 Adrenoyu geçiyor mu dedim ? PowerSGXMP544 A15 mimari ile geçebilir diye düşünüyorum. Bariz bir fark olacağını sanmıyorum.

Yok da o kadar özellik niye yazıyorsun ? Bilmiyoruzmuşuz gibi. Performans konuşuyoruz diğer konulara atlamaya lüzum yok.

Adreno 320 hızlandırılmışı diyorsun da testte çok bariz fark var sanki ? Hehe güldürmeyin ya. Htc One 30,6 alıyor mimarisi değişmedikten sonra ne değişebilir ? Madem bariz farkları göz ardı ediyoruz bunu da edelim.

Üslubuna dikkat etmeli , saygılı yorumlar yaparsak ikimiz de anlaşabiliriz.

Peki Hemen Bana SnapDragon S600 İşlemcisi İle Exynos 5 Octa İşlemcisinin GLBENCHMARK EGYPT OFF SCREEN(1080P)TEST SONUÇLARININ BULUNDUĞU BİR LİNK VERİRMİSİN DAHA İYİ YORUM YAPABILMEMİZ İÇİN :)