ExTReme11 Türkçe Anons Videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mai Nai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anonsları Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    5

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
[video=youtube;iHxjAyw56Mg]http://www.youtube.com/watch?v=iHxjAyw56Mg&feature=player_embedded[/video]

Bu video extreme11 içerisindeki Türkçe Anonslardan birkaç örnek içermektedir. Videoyu izleyecek olan kişilere sunulmak istenilen sadece anonslardır. Görüntülerdeki diğer detaylar henüz "yapım aşamasındadır"
Videoda anonsların daha anlaşılır olması için spiker ve gerçek takım tezahüratları kapatılmıştır.Ayrıca anonsların efektleri ve ses düzeyleri gerçek stadlarda olduğu gibi ayarlanmış ve "yarı duyulur" şekle getirilmiştir. Böylece gerçek stad atmosferi sağlanmıştır.

NOT: Anonslar uzun sürüyor diyenlere cevap:
Sırf sizlere ingiliz anonslarınında aynı olduğu göstermek için bir video kaydettim. Bu videoda ingiliz anonscunun kadro sayması 5. dakikaya kadar sürüyor. Türkçede hatta bu süre daha kısa.
BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

http://www.turkcespiker.com/extreme11-turkce-anons-videosu

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bende 10'a indirmiştim extreme'yi bi süre güzeldi ama mesela bazen oyun kapanıyodu falan bi süre sonra sıktı zaten :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bende genel yamalara karşıyım.Pesi ufak tefek eklentilerle oynamak en güzeli.Türkçe spikeri bekliyoruz bakalım nasıl olacak.
Anonslarda fena değil beğendim ben

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
yani gittikçe iyi oluyor her sene ama artık bilgisayar'dan pek oyun oynamıyorum :D anca xbox'a çıkmayan pc'ye çıkan oyunlara bakıyorum o kadar :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifa11 cıktı cıkalı eklenti yama neymis unuttum.

Reaksiyon puanı
2,148
Ben de yama yapmam artık master leaguem gitmişti :D
Dosya değiştirerek olanlar olur :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
konu dışına çıkma gibi olmasın da yama falan boş bence. Orjinali gibisi yok. Tabi Fifa 11 olduğu sürece :D:4:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
konu dışına çıkma gibi olmasın da yama falan boş bence. Orjinali gibisi yok. Tabi Fifa 11 olduğu sürece :D:4:

ne yama cikarsa ciksin fifanın atmosferi gibi olamaz zaten.. anonsla ilk 11leri sayarken taraftarin oley cekmesi, her dilde ve Türkce stad içi uyari anonslari daha neler neler bunlar hangi yamayla yapilabilir ki.. hepsi bi yana ronaldo, ruud van nistelrooy gol atinca stad icinde ruuuuuuuuuuuuuuuuuud diye anons yokmu beni benden aliyo yemin ederim :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ne yama cikarsa ciksin fifanın atmosferi gibi olamaz zaten.. anonsla ilk 11leri sayarken taraftarin oley cekmesi, her dilde ve Türkce stad içi uyari anonslari daha neler neler bunlar hangi yamayla yapilabilir ki.. hepsi bi yana ronaldo, ruud van nistelrooy gol atinca stad icinde ruuuuuuuuuuuuuuuuuud diye anons yokmu beni benden aliyo yemin ederim :)

Bu seneye kadar bağımlı bir PES hayranıydım. PES 2010 u hala severim. Ama Fifa 11 kanunlarımı altüst etti abi. Gelmiş geçmiş en iyi, en güncel, en yamasız :mrgreen: futbol oyunu:thumbup:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yıllardir ilk defa fifa oynuyorum, yıllardır takip ettigim pesi biraktirdi bana. ben biraktigima göre herkes birakir.