Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇÖZDÜM
selam bende aynı sorun yüzünden perişan olmuş bir bilgisayarla uğruşıyorum düden beri. işlemlirde explorer.exe sürekli gidip geliyor. O yüzden masa üstü öğelğri başlangıç hepsi 5sn yede bir yenileniyor. Tarattım olmadı onardım olmadı. sorun kayıt defterindeki bilgilerin değişmiş olmasından kaynaklanıyor bence. winlogon kısmındaki değerlerden olabilir.
Ama arkadraşlar geçici bir çözüm ürettim şöyleki; windows klasöründeki explorer.exe dosyasının kısayolunu başlangıca yapıştırın çalışsın. ben böyle yaptım ama daha düzgün kökünden bir çözüm arıyorum. ayrıca bilgisayarımdan girmenz ve kısayol oluşturmanız imkansız süreniz yetmez. o yüzden wordpad kullanın aç kısmına girin tüm dosyalar diyin yapın bişeyler.
bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın dediğimi yaptıktan sonra ama bu sorun bi virüsten kaynaklandı en başta onu başlangıçtan zor sildim kdtk gibi bişeydi hehalde