Tom Hardy
Profesör
İkisi arasındaki fark ne ve hangisini seçmeliyim?(USB'den bahsediyorum)
hiç bir cevap gelmedi bir fikriniz yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme:
ExFAT, FAT32'nin daha fazla depolama alanını için desteği olan versiyonu diye biliyorum.İkisi arasındaki fark ne ve hangisini seçmeliyim?(USB'den bahsediyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani exFAT daha mı iyi?ExFat, FAT32'nin daha fazla depolama alanını için desteği olan versiyonu diye biliyorum.
Sanırım, konuya tam hakim değilim, FAT yerine EXT4 kullandım hep bugüne kadar.yani exFAT daha mı iyi?
evet daha iyi ama ancak bazı cihazlar exfat okumuyor. Bu yüzden fat 32 kullanıyoruz. Cihaz desteklerse de ntfs kullanıyoruz.yani exFAT daha mı iyi?
mesela ses bombasına taksam okuyabilir mi exFAT'i?evet daha iyi ama ancak bazı cihazlar exfat okumuyor. Bu yüzden fat 32 kullanıyoruz. Cihaz desteklerse de ntfs kullanıyoruz.
Ses bombası lakaplı cihazların hepsi aynı değildir, dosyalama türleri için desteği farklı olabilir. Bu yüzden hepsinde çalışır diyemeyiz.mesela ses bombasına taksam okuyabilir mi exFAT'i?
ben tv'de denedim olmadıSes bombası lakaplı cihazların hepsi aynı değildir, dosyalama türleri için desteği farklı olabilir. Bu yüzden hepsinde çalışır diyemeyiz.
O iş biraz şansa bağlı, her cihaz desteklemiyor, destekleyen bir cihaz bulursan kullanırsın.ben tv'de denedim olmadı
ben en iyisi FAT32 kullanmaya devam edeyim.O iş biraz şansa bağlı, her cihaz desteklemiyor, destekleyen bir cihaz bulursan kullanırsın.