Exe uzatısını iso yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ihy89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ihy89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben internetten indirmiş olduğum bir oyun programının iso olan uzantısını açmaya çalıştığımda nero çalışıyodu bende bozuk zannettim bu uzantıyı exe ye çevirdim bu sefer daha kötü oldu hem açılmıyor uyarı geliyor hemde tekrar başka bir uzantıya çeviremiyorum çevirmeye çalıştığımda windows bu dosyayı başka bir yerde kullanıyor onu kapatın yeniden deneyin gibi bi şeyler geliyor ama başkada bi yerde çalışmıyorki bu dosyayı tekrar iso ya çevirmek istiyorum lütfen acil yardım edin sonradan araştırdım iso yu açan programlar varmış tekrar indirecem ama 6.1 gb olduğu için çok geç iniyor zahmetli iş nasıl çevirebilirim?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
çalıştırmaya çalıştın ve çalışmadı ise bir yerde işlem takılı kalmıştır.
Bilgisayarını yeniden başlat, daha sonra dosyayı çalıştırmadan dosyanın uzantısı tekrar .iso yap o kadar.

iso'yu winrar açar, ya da sanal CD sürücü oluşturman gereklidir. Winrar ile açıp içini bir klasöre kopyalayarak çalıştırabilirsin.

ya da sanal CD sürücü oluşturmak istersen aşağıdaki programı tavsiye ederim. Ücretsiz ve bilgsayarı yormayan bir programdır kendisi...

ihy89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ben bilgisayarı yeniden başlattım ve denemiştim zaten olmuyo iso ya hatta hiç bir şeye değişmiyo .exe de takılı kaldı. zaten şu an iso olsa hiç problem yok yolunu öğrendim fakat sorun dosyanın exe. olması ve değiştirememem bunu nasıl halledebilirim

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşım öncelikle dosya uzantılarının görünürlüğünü açmalısın ondan sonra uzantıları görebiliyorsan rahatlıkda değiştirebilirsibn

ihy89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzantıları zaten görebiliyorum normal yollardan olmuyo değiştirmeye kalktığımda değiştirmek istiyormusunuz uyarısı da geliyo fakat evet dediğimde normelde değişmesi lazım ama değişmiyor bir uyarı çıkıyo windows bu programı kullanıyor kapatın tekrar deneyin gibi sorun burada ve windowsta da açık olduğunu düşünmüyorum bilgisayarı yeniden başlatıp hiç bir işlem yapmadan değiştirmeye çalışıyorum yine aynı uyarıyı veriyo şaştım kaldım.

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aman kardeş sen ne yaptın dosya uzantılarını programsız değiştirisen çalışmaz...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
uzantıları zaten görebiliyorum normal yollardan olmuyo değiştirmeye kalktığımda değiştirmek istiyormusunuz uyarısı da geliyo fakat evet dediğimde normelde değişmesi lazım ama değişmiyor bir uyarı çıkıyo windows bu programı kullanıyor kapatın tekrar deneyin gibi sorun burada ve windowsta da açık olduğunu düşünmüyorum bilgisayarı yeniden başlatıp hiç bir işlem yapmadan değiştirmeye çalışıyorum yine aynı uyarıyı veriyo şaştım kaldım.

Bilgisayarı yeniden başlatıp güvenli modda çalıştırmayı deneyebilir misin?
O durumda exe'lere izin verilemeyebilir.

Sonra değiştirebilirsin sanırım.

ihy89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oh be sonunda oldu olmuyo bari sileyim dedim silinmiyo unlocker programını kurdum orada ismini değiştir yeri vardı deneyim dedim denedim oldu bu programın bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyodum sonunda deneme yanılma yoluyla sildim herkese teşekkür ediyorum yorumlarından dolayı