Excel koruma kaldirma yardimi[Çözüldü]

HKAYAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar .xlsx uzantılı makrolar içeren bir excel dosyasının korumasını kaldırmam lazım. Öyle şifreyi unuttum falan yalana gerek yok yani :) nette bir sürü program buldum. Sorunumu çözebilen çıkmadı. SDN forumdakilerin bilgilerine her zaman güvendiğimden konuyu burada açmak yerinde olur diye düşündüm. Forum kurallarını pek bilmem ama eğer link yada program ismi yazamıyorsanız lütfen mail atar mısınız. hakan@turmakoto.com.tr Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler.

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar .xlsx uzantılı makrolar içeren bir excel dosyasının korumasını kaldırmam lazım. Öyle şifreyi unuttum falan yalana gerek yok yani :) nette bir sürü program buldum. Sorunumu çözebilen çıkmadı. SDN forumdakilerin bilgilerine her zaman güvendiğimden konuyu burada açmak yerinde olur diye düşündüm. Forum kurallarını pek bilmem ama eğer link yada program ismi yazamıyorsanız lütfen mail atar mısınız. hakan@turmakoto.com.tr Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Bu prg.ı bir dene istersen ben devamlı kullanırım.
http://www.tamindir.com/program/4644/Passware_Kit.htm

HKAYAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu prg.ı bir dene istersen ben devamlı kullanırım.
http://www.tamindir.com/program/4644/Passware_Kit.htm

Protection: MS Excel 2007 - Protection Password
Complexity: Instant Unprotection
File-Open password: no password is set
File-Modify password: no password is set
Worksheet [2] password: [<disabled in demo>]
Worksheet [3] password: [<disabled in demo>]
Worksheet [4] password: [<disabled in demo>]
Worksheet [5] password: [<disabled in demo>]

This is a demo version. Please consider purchasing the fully functional version to recover your password.

SANIRIM ÇÖZMÜYOR.Yinede saol..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Dosyayı gönderebilirsen bir çözümüne bakabiliriz.