Bu forumda Excalibur G770 kullanan var mı deneyimlerini söyleyebilir mi?Yorumları çok merak ediyorum.Forumlarda herkes bu notebooktan şikayetçi ama hepsiburada vs... gibi sitelere girdiğimde herkes 5 yıldız vermiş 
Onlar kisa kullanim sonuclari casper tavsiye etmiyorum bazi modelleri kotu oluyor bu model hakkinda bir bilgiye sahip degilim ama arastiririmBu forumda Excalibur G770 kullanan var mı deneyimlerini söyleyebilir mi?Yorumları çok merak ediyorum.Forumlarda herkes bu notebooktan şikayetçi ama hepsiburada vs... gibi sitelere girdiğimde herkes 5 yıldız vermiş![]()
Kasasi iyi olan bir monster almissinizdir sans isi olmuyor kasasini bilmek gerekiyor@Kararsız23
Arkadaşa tavsiye etmiştim. Kullanmaya başladıysa yorum yapabilir.
Ürüne şikayet gelmesi gayet doğal. Ne kadar ekmek, o kadar köfte sonuçta. Türkiye genelinde Casper teknik destek kısmında iyi sayılabilecek bir firma. Ayrıca herkeste sıkıntı çıkacak diye bir kaide yok. Millet Monster bilgisayarlardan şikayet eder, 2 tane Monster Laptop kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Şans işi.
Klasik Clevo Abra A5 kasası kullanan T5 V19.1 ve yeni Tongfang kasa kullanan A7 12.1 modelini kullandım. Bunlar yurtdışında belli ünlere sahipler zaten, kasalar sağlam ve kendini kanıtlamış modeller genellikle.Kasasi iyi olan bir monster almissinizdir sans isi olmuyor kasasini bilmek gerekiyor
Sürümler arasında ciddi farklar var amaKlasik Clevo Abra A5 kasası kullanan T5 V19.1 ve yeni Tongfang kasa kullanan A7 12.1 modelini kullandım. Bunlar yurtdışında belli ünlere sahipler zaten, kasalar sağlam ve kendini kanıtlamış modeller genellikle.
Casper modelleri ise Quanta kasa kullanıyor. Clevo ve Tongfang'a nazaran ünleri biraz daha az ama yine fena değiller.
T5'in incelemesini de çektim hatta:
Ya arkadaşım satın alacak ve 8500 bütçesi var.Ben ona acer nitro 5 önerdim beğenmedi hemde işlemci 10.nesildi fakat alacağı G770 9.nesil i5 :/Bütçeye bağlı bir durum ama genel olarak Casper alternatifi bulunuyor.
G900 Kullanıyorum Leptop Olarak Gayet Memnunum Mesela Şuan Aydında Halamlardayız Leptop Duruyor Masada Ve Gayet İyi Bir Leptop Memnunum.Bu forumda Excalibur G770 kullanan var mı deneyimlerini söyleyebilir mi?Yorumları çok merak ediyorum.Forumlarda herkes bu notebooktan şikayetçi ama hepsiburada vs... gibi sitelere girdiğimde herkes 5 yıldız vermiş![]()
Belki başka bir özelliğine veya görüntüsüne göre karar vermiştir. Sordun mu neden böyle bir tercih yaptığınıYa arkadaşım satın alacak ve 8500 bütçesi var.Ben ona acer nitro 5 önerdim beğenmedi hemde işlemci 10.nesildi fakat alacağı G770 9.nesil i5 :/
Güzel Bir Leptop Diyebilirim Kendi Fikrim Olarak.Bu forumda Excalibur G770 kullanan var mı deneyimlerini söyleyebilir mi?Yorumları çok merak ediyorum.Forumlarda herkes bu notebooktan şikayetçi ama hepsiburada vs... gibi sitelere girdiğimde herkes 5 yıldız vermiş![]()
Dışı çok güzel diyorBelki başka bir özelliğine veya görüntüsüne göre karar vermiştir. Sordun mu neden böyle bir tercih yaptığını
Peki sıcaklık nasıl? Yani modelden modele değişiyor ama hepsi birbirine yakın.G900 Kullanıyorum Leptop Olarak Gayet Memnunum Mesela Şuan Aydında Halamlardayız Leptop Duruyor Masada Ve Gayet İyi Bir Leptop Memnunum.
Hepsi birbirine yakın değil. İmkansız bu.Dışı çok güzel diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sıcaklık nasıl? Yani modelden modele değişiyor ama hepsi birbirine yakın.
Bugün Gta 5 Oynamıştım Evdeyken Cpu 49 Gpu 70 Derece Civarlarındaydı.Dışı çok güzel diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sıcaklık nasıl? Yani modelden modele değişiyor ama hepsi birbirine yakın.
kullanıyorum sıkıntı yok 1 yıldır bakım yapmadığım ve nerdeyse tüm gün açık tuttuğum için ısınıyor ?Bu forumda Excalibur G770 kullanan var mı deneyimlerini söyleyebilir mi?Yorumları çok merak ediyorum.Forumlarda herkes bu notebooktan şikayetçi ama hepsiburada vs... gibi sitelere girdiğimde herkes 5 yıldız vermiş![]()