EXA'da indirim! [ 8GB A-DATA USB bellek 22TL ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uso!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar nereye açacağımı bilemedim, hatta buna benzer bir kampanyaların olduğu bir başlık vardı sanırım, bulamadım. :D

Her neyse, biraz evvel arkadaşa ekran kartı bakmak için sitelerine girmiştim ki kampanya ürünlerde 8GB A-DATA USB bellek 22TL. :D İhtiyacı olanlar vardır belki alacaklar için bu fiyata süper derim ben. :D

http://www.exa.com.tr/adata/usb_bellek_kategorisinde/adata_8-354-6230.html

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Konu taşınmıştır, link eklenmiştir, lütfen konuyu uygun başlık altında ve ziyaretçilerimizin ulaşabileceği biçimde açalım.

Keyifli forumlar.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Konu taşınmıştır, link eklenmiştir, lütfen konuyu uygun başlık altında ve ziyaretçilerimizin ulaşabileceği biçimde açalım.

Keyifli forumlar.
Teşekkürler. :)

Bestbuy?
Bu sitelerden peki daha önce alışveriş yapan var mı? Tavsiye eden var mı? Hız/hizmet olarak yeterliyse sorun yok ama Gold gibi gidip adresi bulamadık diye sipariş geri dönecekse kalsın. :D TeknoFiyat.com'da da göremedim bu iki siteyi.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Okuma hızı=15mb, yazma hızı=4mb.

Benim 5 senedir kullandığım 4gb lık PQI flash bellek hızında bile değil. Kullandığım belleğin okuma hızı=24mb, yazma hızı=10 mb.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Teşekkürler. :)

Bestbuy?

Bu sitelerden peki daha önce alışveriş yapan var mı? Tavsiye eden var mı? Hız/hizmet olarak yeterliyse sorun yok ama Gold gibi gidip adresi bulamadık diye sipariş geri dönecekse kalsın. :D TeknoFiyat.com'da da göremedim bu iki siteyi.

Webdenal güvenilir sitedir. Kargo firması ile çalışırlar. Kargo firması 3 kere uğrar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Okuma hızı=15mb, yazma hızı=4mb.

Benim 5 senedir kullandığım 4gb lık PQI flash bellek hızında bile değil. Kullandığım belleğin okuma hızı=24mb, yazma hızı=10 mb.

her indirimin bi sebebi vardır ama herkez 8gb mış diye alır performansa bakmaz :) yoksa adamlar iyi malı niye indirime koysunlarki mal iyiyse 30 lira bile olsa müşterisini bulur :)

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aman DİKKAT bence bulaşmayın belleğin maximum eriştiği yazma hızı 4 MB ama bi süre sonra 1.9 dan yukarı çıkmıyo Çok yavaş bi bellek
be 30 tl ye hepsiburadadan almıştım 1 hafta sonra değişim talebiyle geri yolladım yolllarkende baktım belleği hepsiburada ürünlerden kaldırmış yani artık öyle bir ürün veri tabanında işlem görmüyo Aman dikkat diyorum başka bişey demiyorum...