Exa Radyo Virüslü mü ?

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün aklıma takıldı tekrar deneyeyim dedim. Anasayfasından indirip tekrar kurdum. Virustotal'a gönderdim, bu sefer temiz çıktı sonuç.

Virustotal. MD5: ad3b846b89230e674faa7a030f3cd7ad

evet arkadaşlar exaradyo için virüstotal de şu an için sıkıntı yaratan bir durum yok.sanırım exaradyo daki armadillo eklentisi ücretli olan sürümünden. fakat sizler için exaradyo nun eklediği armadillo kodlarını inceledim :) firma aynı şekilde bir başka ürünü olan exaplus tada aynı armadillo ekleyicisini kullanmış fakat o ekleyici armadillo nun uzun zaman önce kullandığı bir yöntem.ücretli ekleyici olduğundan armadillonun daha özenli bir ekleyicisi kullanılmış ve o yüzden şu anda antivirüsler tarafından şüpheli gösterilmiyor.fakat tahmin ediyorumki çok yakında tekrar şüpheli olarak gösterilecek.
sizlere şunu belirtmeliyimki exa radyoda ve firmanın diğer uygulaması olan exaplus ta virüs filan yok. ikiside gayet nizami uygulamalar.antivirüslerin bağırıp çağırmasının tek sebebi üretici firmanın kodlarını armadillo ile korumak istemesi.

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya ama bendeki Nod32 i kaldırdı exaradyo yu :( Kursammı yeniden çok canım sıkılıyo müziksiz ya :(

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ben exaradyo ya mail attım,programınız viruslu diye..bana programa virus bulaşmıştır dediler..tekrar kur dediler.sonra temiz çıktı

cos37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar bendede virüslü çıktı önceden öle bi sorun yoktu 2-3 hafta sonra tekrar
açtım avast virüs uyarısı yaptı 2 dosyadada virüs çıktı silip tekrar kurdum düzeldi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bendede AVG virüs uyarısı verdi Ben programı kaldırdım.Sitesinden EXA RADYO indirip,AVG ile tekrar tarattım şu an bir sorun yok

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşar SOFTPROF arkadaşımızıda dediği gibi bende kod incelemesi yaptım koruma yapmak için program içinde armadillo olduğu için bunu virüs programları zararlı yazılım olabilr diye tehlike listesine almışlar fakat şu noktayada değinmek lazım eğer bilgisayarınızda bir en ufak zararsız virüs varsa ilk olarak exa radyoya atabiliyor kendini bu yüzden o noktayada dikkat etmenizi istiyorum sonuçta her virüs programı virüsleri tam olarak temizlemiyor.