Exa Radyo Virüslü mü ?

bllacknick

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kaspersk virüs tarama sonucu
Sizce yanlış alarm mı ?

Detected: Virus.Win32.Induc.a

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\exaradyo.exe/file01/ASPack

NOt:Son sürüm kaspersky Kullanılmıştır

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yoo anasayfasından indir..

Ben uzun zamandır kullanıyorum.Gayet de memnunum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
o zaman virüs programında sorun olabilir.Hangi virüs prog. kulanıyorsun?

bllacknick

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zorladığım yok..Uyarıyı veren virüs programının adını sormak son derece normal bence..

Virüs programın belki de kullanıcısı için uyarı veriyordur.

:d

BAK KONU hangi kelimeyle başlamış

iki yerde özellikle vurgulamışım hala bana diyosun ki hangi virüs programını kullandın

önce konuyu oku :yes:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Benim üst kısımda yazan yeri gözden kaçırdığım kesin.Ama senin saygısızlığın gözden kaçmayacak kadar açık..

bllacknick

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim üst kısımda yazan yeri gözden kaçırdığım kesin.Ama senin saygısızlığın gözden kaçmayacak kadar açık..

Evet saygısızım

sen benim konumu okumaya bile gerek görmeden cevap verirsen bu cevabı alırsın :)

başlığa göre yorum yazma olur mu

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Evet saygısızım

sen benim konumu okumaya bile gerek görmeden cevap verirsen bu cevabı alırsın :)

başlığa göre yorum yazma olur mu

Ben o yazıyı geceyarısında gözden kaçırmış olabilirim.Ama sen cevap olarak''Zaten belirtmiştim.Galiba gözden kaçırmışsın'' gibi bir cevap da verebilirdin.

Daha diyeceklerim olurdu ama ,saygısız olduğunu kabul ettiğine göre gerek yok..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşım doğru söylüyorsun, Kaspersky AV 8.0.0.1082
ile aynı sonuç çıkıyor..
Ona sözümüz olamaz.
Fakat sana ait başka doğru yok bu konuda :thumbdown:

pl0ehk0z7rvj1sdr5gxt.jpg

lr2kjap8zyqf5mbjf2jm.jpg

3urmpo2nmp30av0hxvh8.jpg

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kesin yanlış alarmdır çünkü sadece kaspersky tespit ediyor

champion

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son sürüm güncellenmiş F-Secure de aynen virüs uyarısı verdi geçenlerde sildim bende. Önceden böyle bir uyarı vermiyordu ama. Son güncellemelerden sonra oldu.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Selamlar.

Muhtemelen arkadaşların dediği gibi yanlış alarmdır. Fakat beni konuya cevap yazmaya iten ondan ziyade, soruyu soran arkadaşın cevap veren bir kimsenin saygısızlığından bile daha fazla saygısızlık etmiş olması. Normalde bir cevabı bilen bile bu kadar saygısızlık etmezken, soru soran birisi, kendi ihtiyacını gidermek için soru sorduğu halde saygısızlık ediyorsa çok tuhaf.

NOt:Son sürüm kaspersky Kullanılmıştır

"Son sürüm" diye bir sürüm yoktur. Destek isteyen fakat konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerin her zaman yaptığı hatalardan biridir.. Senin "son sürüm"ün, her an "eski" olabilir. Hatta sen mesajını yazdığın gün bile yeni sürüm çıkabilir. Ya da sen "son sürüm" zannederken aslında eski bir sürüm kullanıyor olabilirsin. Ya da trial/demo/professional/ultimate/business vb gibi tonlarca farklı sürüm çeşidinden birini kullanıyor olabilirsin.. Dolayısıyla verdiğin bilginin destek açısından hiçbir kıymeti olmadığı için, sadece kendi işini zorlaştırmış olursun.

betelguese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Kaspersky 2009 kullanıyorum.. Daha önce virüs taramalarında uyarı vermiyordu. Bu gün okuyunca Programfiles/exaradyo klasörünü tarattım. Aynı virüsü bende de buldu ..

Kaspersky virüsü sildi ve exaradyo programı hala çalışıyor. Demekki eğer Antivirüs programınız virüsü silebiliyorsa sorunsuz çalışabiliyormuş..

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, exa radyo, exe yapısı standartlara uygun exe olmadığından kaspersky uyarı veriyor.bunun sebebi ise kaspersky sezgisel sisteminin dosya yapısını standart dışı bulması.aynı şekilde yapay zeka ile çalışan antikor programındada exa radyonun dosya yapısı standart olmağından şüpheli gösteriyor.fırsatım olursa threadfire yada prevx tede taratacağım.threadfire yada prevx yüklü arkadaşlar varsa incelemelerini aktarırsa sanıırm daha açıklayıcı olur konu.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
evet bendede buldu bu arada ne çok kav kullanan varmış

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar exa radyo exe sini inceledim. bir takım resimleri ve kodlarını armadillo ile koruyor. kodların okunmaması ve resimlerin gizlenmesi için armadillo kullanılmış.armadillo bir çok antivirüs ve yapay zeka uygulamalarında riskli olarak gösteriliyor. armadillo anti-crack,anti-hack yazılımı. yani sonuç olarak exa radyo dan değil exa radyonun kodlarını korumak için kullandığı armadillo dan dolayı şüpheli uyarısı veriyor.

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SoftProf sen sırf bu konuya mesaj yazmak için mi üye oldun

konu ilgimi çekti,çünkü bende yapay zeka,exe virüsleri,anti-crack ve anti-hack üzerine çalışmalar yapıyorum.exa radyo konusunda geçenlerde bir arkadaşım beni uyarmıştı.böyle bir yazı görünce yaptığım çalışmayı paylaşmak istedim.şayet hatalı bişey yaptıysam yada istemeden birinin kalbini kırdıysam özür dilerim.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bende exa radyoyu anasayfasından indirdim ve eset4 virus uayarı veriyor.....bilgilerinizee

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bende kullanıyorum ve memnunum. herhangi bir virüs uyarısı v.s almadım. tavsiye bile edebilrim..

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Exa yı bir müddet kullandım ve pc mi kastı, ama virüs alarmı vermedi, bu kasmalar devam edince programı kaldırdım şu an pc im normal çalışıyor.

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Exa Radyoyu ana sayfasından indirip kurunca bende virüs uyarısı aldım. Virüs total da bunu doğruladı. Exa Radyo yu kaldırıp daha önceden kaydettiğim eski versiyonu kurdum. Çalıştırdıktan sonra hemen otomatik güncelleme seçeneği devreye girerek yeni versiyonu tekrar kurdu. Tekrar taratma yaptım bu sefer virüs bulunamadı.. Bendeki eski versiyonu buradaki linkten indirip deneyebilirsiniz.