• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

EXA Radyo Programı

6 aydan fazla bisüredir kullnyrm devamlı aynı muzıklrden sıkılanlar varsa kullansn on numara

Program çok güzelmiş fakat sürekli servis yok diyor adamı deli ediyor

@mperk
Görev çubuğuna kısayolunu sabitleyip oradan açıyorsan servis yok diyor. İlginç bir durum söyleyeyim dedim belki ondandır.

Evet görev çubuğunda

Allah Allah değişik ee nereye koyucaz simgeyi :D

Masaüstüne atıp deniyeyim bakayım Tşk :)

E: evet şuan çalıştı enteresan :D ama slowturk yine açılmadı yayından heralde :huh:

Gerçekten çok güzel bir program. Benimde vazgeçilmezlerimden. En büyük avantajı Türk yapımı + Ücretsiz olması :)

Benim de severek kullandığım bir program , gerçekten radyolar hızlı açılıyor ve sesler de gayet kaliteli geliyor. :)

Bi de görev çubuğunda çalışsaydı iyiydi :)

Bende hiç bir türlü çalışmıyor, sürekli servis yok uyarısı.

Hayır, hızlı başlat, başlat menüsü, kurulu olduğu yer hepsinden çalıştırmayı denedim olmuyor malesef. Geçen gün sitesinden bir daha indirdim yine olmadı.

Sadece Slowturk'u deniyorsan slowturk de problem var dünden beridir.
Diğer radyoları da deniyorsundur inş.

Slowturk'ü dinlemedim hiç. Best fm, Ntv radyo ve 3-4 tane daha ekliydi favori listemde ve hiç biri çalışmıyordu. Şuan best dışında diğerleri normal. Teşekkürler.

Düzelmesi için birşey yaptın mı yoksa kendi kendine mi oldu?
Best FM de sürekli yasaklıyor adresleri gıcık :)

bende kullanıcısıyım ancak bir türlü kendimde yayın yaptığım shoutcast radyoyu eklemeyi başaramadım onuda yapabilirsem 10 numara program :D

süper bi program bu yazılımı yazan herkese tesekkürler sag olunlar

internet tarayıcımdan bile önce açıyorum :):) olmazsa olmazım :)

Bu exa radyonun kanalları nasıl güncellenir dinlediğim bazı kanallar artık dinlenmiyor..

Güzel bir program ama radyo kayıt özelliği yok galiba ya da ben bulamadım.Olması gereken bir özellik...