Evlilik yedi yıl olsun

Bu konuyu okuyanlar

seciL

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Eylül 2005
Mesajlar
5,117
Reaksiyon puanı
102
Puanları
48
arattım bulamadım varsa silersiniz.. şeriatın kestiği parmak acımaz

Almanya’da evliliklerin 7 yedi yılla sınırlandırılmasını isteyerek büyük tartışma yaratan Fürth Kaymakamı Gabriele Pauli, bu kez de Bavyera bayrağına sarılarak seksi pozlar verdi.

Bunte Dergisi’ne kapak olan Pauli, Almanya’da koalisyon ortağı Hıristiyan Sosyal Birlik Parti’nin (CSU) liderliği için yarışıyor. Partinin kurultayı bugün Münih’te başlıyor.

EVLİLİKLERİN "7 yıllık zaman ayarlı" olması gerektiğini öne sürerek geçtiğimiz günlerde dikkatleri üzerine çeken Almanya’nın Fürth kaymakamı Gabrilele Pauli, soyunup Bavyera bayrağına sarılarak Bunte dergisi’ne seksi pozlar verdi. Tanrı’ya dua ederek yardım istediğini belirten Gabriele Pauli, "Tanrı bana rehber olacaktır, beni doğruya sevkedeceğinden emin olabilirim. Sık sık Tanrı’ya dua edip yardım istiyorum. Kurultay günü de aynı şeyi yapacağım" dedi.

Hıristiyan Sosyal Birlik Parti (CSU) lideri Edmund Stoiber’in parti liderliğinden ayrılmasında yaptığı sert açıklamalarıyla önemli rol oynayan Gabriele Pauli, bugün Münih’te başlaycak olan kurultayda, Federal Tarım Bakanı Horst Seehofer ve Bavyera Ekonomi Bakanı Erwin Huber’e karşı başkanlık için yarışacak.

Edmund Stoiber’in sağ kolu olarak bilinen Erwin Huber favori aday olarak gösterilirken, Federal Tarım Bakanı Seehofer’in sürpriz yapabileceği belirtiliyor. Kendisine hiç şans tanınmayan, ancak yaptığı çıkışlarla adından oldukça sık söz ettiren Fürth Kaymakamı ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Gabriele Pauli, kendinden emin bir şekilde seçimden başarıyla çıkacağına inandığını belirtiyor.
 

BacKDooR

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2007
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Hehe yedi yıldan sonra evli kalan olabilir mi acaba.
Şaka bir yana fazla uç noktada bir görüş olmuş, zaten ciddiyetten uzak olduğunun kendisi de farkındadır. Ya evliliğinden sıkıldı ya da evli bir adamla ilişki yaşıyor adam boşanamıyor hehe :D
 

wwhirlwind

Müdavim
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
2,313
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
bence mankenler için filan ideal gerçi onlar 7 yıldan çok daha once boşanıyorlar ama neyse :):):)
 

Wolker

Müdavim
Katılım
2 Kasım 2006
Mesajlar
1,542
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
3.5 da anlaşsak ?
 
Üst