Evlilik programları yayından kalkıyor mu?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Evlilik programları yayından kalkıyor mu

12419583.jpg

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf dün akşam katıldığı "5N1K" programında evlilik programlarının yayından kaldırılması gerektiğini söyledi.

Kavaf; "Evlilik programlarıyla ilgili şikayetler artınca bir iki programı ben de izledim. Ve gördüm ki, o programlar insanlık onurunu çok ciddi anlamda zedeliyor. Türk aile birlikteliğini zedeleyici bir anlayışa sahip. Genel ahlak ilkeleri göz önünde bulundurulduğunda yayıncılık anlayışı aile kurumuna zarar veriyor." dedi. Program sunucusu Cüneyt Özdemir'in "Yani yayından kaldırılmalı mı?" sorusunu onaylayarak, "Evet kaldırılmalı." yanıtını verdi.

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence kalksın milleti işletiyorlar .Para için her şey yapıyorlar

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Evlilik programları yayından kalkıyor mu

12419583.jpg

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf dün akşam katıldığı "5N1K" programında evlilik programlarının yayından kaldırılması gerektiğini söyledi.

Kavaf; "Evlilik programlarıyla ilgili şikayetler artınca bir iki programı ben de izledim. Ve gördüm ki, o programlar insanlık onurunu çok ciddi anlamda zedeliyor. Türk aile birlikteliğini zedeleyici bir anlayışa sahip. Genel ahlak ilkeleri göz önünde bulundurulduğunda yayıncılık anlayışı aile kurumuna zarar veriyor." dedi. Program sunucusu Cüneyt Özdemir'in "Yani yayından kaldırılmalı mı?" sorusunu onaylayarak, "Evet kaldırılmalı." yanıtını verdi.

Yani bu kadar samimiyetsiz açıklama olabilir mi? Oluyor işte... Bu noktada günaydın Selma hanım diyesim geldi. Merak ettim acaba bu güne kadar nerdeydi? Yani nasıl olduda bu şimdi farkedildi? Şikayetler arttınca oturup bizzat izlemesi ve bunu açıklaması samimiyetsizlikten başka birşey olamaz. Bu milleti iyice salak yerine koyuyorsunuz... Ayıp yahu ayıp...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sadece evlilik programları değil... Türk kanallarına bi reform yapılması şart...

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sunucuların daha önce ne yaptıkları besbelli yani bu kanalların en şereflileridir ,sorsan en son kiminle yattın diye? eminim hatırlamazlar yada listeyi karıştırmışlardır

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Keşke kalksa...:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
bir daha getirilmemek şartıyla kalkmalı :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ne olacakki, bu seferde nişanlama adı altında çıkar :)