Evlilik Mi Birlikte Yaşamak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alicia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hadi bakalım hangisi cazip yorumları bekliyorum :)

bence evlilik birlikte yasamam heralde :L

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bence ikisininde birbirne göre güzellikleri var evlilikde sorumluluklar daha fazla oluyor çocuk vs. ama şimdi birlikte olan çiftlere evlilikten çok beraber yaşamak daha çok cazip geliyor bilmem yanlışmı

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
birlikte yasamak benim sahsi fikrimce cok basit geliyor evlilik aile yapısının olusmasına neden oluyor toplumumuzdada birlikte yasamak hos karsılanmıyor

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
evet toplum olarak yanlış görülen birşey ama bizim insanlarımız nedense toplumumuzdan çok çekiyor örnek: bir bayanın namusunu kadınlığına bağlamaları gibi

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence hiçbiri sonuna kadar sevgili kalmak :P

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
exantric dedi ki:
evet toplum olarak yanlış görülen birşey ama bizim insanlarımız nedense toplumumuzdan çok çekiyor örnek: bir bayanın namusunu kadınlığına bağlamaları gibi

o konuda haklısın namus sanki sadece kadınlarda oluyor erkegin elin kadınına kızına bakması namusuzluluk olarak nitelendirilmiyor

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Evlilik kadar güzel bişey var mı ya birbirini seven iki kişinin ulaşabileceği son nokta yani.Sonu evlilikle bitmedikçe beraber yaşamaya acayip karşıyım valla
^^

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bizim toplumumzda ne kolaylarına geliyorsa ne işlerine geliyorsa onları kabul ediyolar o yüzden erkeklerin bu yaptığına birşey denilmiyor bazen erkek olduğumdan bile utanabiliyorum

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evlilikten daha kutsal bi şey var mı

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
eskiden her ikisinede karşıydım :) tek bir kişiye bağlı kalamazdım yani Zzz şimdi ise evlilik diyorum