Evlilik Arefesi =)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
330date.jpg

14voetv.jpg

1z49xzd.jpg

2dgj4tv.jpg

ax08kk.jpg

12575om.jpg

5oi1p5.jpg

hwyis2.jpg

10hne5y.jpg

2h6wlrt.jpg

eb21xv.jpg

qxpgeq.jpg

120jqs5.jpg

i4k5c4.jpg

11syskl.jpg

206zpfc.jpg

2jg2vk1.jpg

35ksfsy.jpg

29zyc8x.jpg

24zxcep.jpg

15io0k.jpg

2nipiir.jpg

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende bunları yaşayacakmıyım acaba...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sanırım hepimiz yaşayacağız bunu.

emirolcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu karelere gülen arkadaşlar iki kez düşünsün derim. insanın başına gelince gerçekten kötü hissediyor. muhtemelen yeni evlenecek arkadaşlar bunların birçoğunu yaşayacaklar.

erdemmin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama bir farkı var bu aşamada dagıtacagın paranın bir önemi yok takmayacaksın sonuda asla böyle olmayacak :D

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
çok güzel gazetenin ismine bayıldım '' mecburiyet''

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Acı ama gerçek bunları yaşayacağız

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ama şey güzeldi ben geline takacağımı biliyorum da az daha sabır ile son gazetedik ölüm şeyi adam iyi etmiş valla bana da böyle olcaksa evlenmem daha iyi bekarlık sultanlıktır.

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayatımızda bi kere evlncez onn için bnce herşeye değer die düşüom. biz bayanlar herşeyin en iyisi olsn isteriz (:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
çok uzun ve sıkıcı bir hikaye olmuş...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Puahaha :D
İşte bunun olmamasını istiyorsanız mesaj belli;
Bekarlık sultanlıktır :D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"6 oda,2 banyo ve 3 tuvaleti olan evi alalım" dediği an,evlenmekten vazgeçerdim :D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Gereksiz ayrıntılar hayatı çekilmez yapıyor. Bunun üzerine, "Güzellik/mutluluk ayrıntılarda gizlidir" diyecek bir sonraki kişiyi eşek cennetine taahütlü gönderme taraftarıyım.

Bu sahneleri yaşamak istemiyorsanız, ya evlenmezsiniz (evlenmeyeni dövmüyorlar, ananız babanız mürüvvet görecek diye kendinizi yakmayın. Düzenli ve ücretsiz cinsel münasebet için hiç yakmayın. adamı deli etmeyin, çamaşırınızı kendiniz yıkayıp ütünüzü kendiniz yapmayı öğrenin. bunlar "kadın işi" değil. Eli kolu olan yapıyor.), ya da kendi kafanızda olan birisini bulun.

İkinci öneri birçok kişiye uyacaktır. Şimdiye kadar süregelen teamüller yasa değil kanun değil.

Güzel günler dilerim

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Ev yaparsan tuğladan kız alırsan muğladan :icon_:

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Aslında köprüyü geçene kadar bazzı şeylere katlanmak lasım :S ya sonra işte artık elimizde :D

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
adamı ewlnmekten soğuturlar yahaa

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kadınlara ne verirseniz verin daha fazlasını isteyecekdir
bir bayan olarak size tavsiyem fazla yüz vermeyin bayanlara
hayat biter istekleri bitmez

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayatımızda bi kere evlncez onn için bnce herşeye değer die düşüom. biz bayanlar herşeyin en iyisi olsn isteriz (:

O yüzden de ya evde kalırsınız yada bu kafada olan bir çok genç kız gibi bir kaç senede adliyenin yolunu ezberlersiniz. Belki nadiren kaprislerinize ve isteklerinize boyun eğen sabır taşı kıvamında bir garip bulur durmadan yolarsınız. Günümüz kızlarının çoğunluğu böyle ne yazık ki.:icon_-1::icon_-1:

Merhaba,

Gereksiz ayrıntılar hayatı çekilmez yapıyor. Bunun üzerine, "Güzellik/mutluluk ayrıntılarda gizlidir" diyecek bir sonraki kişiyi eşek cennetine taahütlü gönderme taraftarıyım.

Bu sahneleri yaşamak istemiyorsanız, ya evlenmezsiniz (evlenmeyeni dövmüyorlar, ananız babanız mürüvvet görecek diye kendinizi yakmayın. Düzenli ve ücretsiz cinsel münasebet için hiç yakmayın. adamı deli etmeyin, çamaşırınızı kendiniz yıkayıp ütünüzü kendiniz yapmayı öğrenin. bunlar "kadın işi" değil. Eli kolu olan yapıyor.), ya da kendi kafanızda olan birisini bulun.

İkinci öneri birçok kişiye uyacaktır. Şimdiye kadar süregelen teamüller yasa değil kanun değil.

Güzel günler dilerim

Duygularıma tercüman oldun :icon_::icon_:

kadınlara ne verirseniz verin daha fazlasını isteyecekdir
bir bayan olarak size tavsiyem fazla yüz vermeyin bayanlara
hayat biter istekleri bitmez

Biliyomusun senden fazla kalmadı Türkiye sınırları içerisinde. Tebrik ediyorum.:icon_:

Ailem sürekli yurtdışına çıkmama tepki gösteriyor yılda sadece birkaç ay Türkiye'deyim sebebi ise bu evlilik mevzusu. Anneme derdimi ve şimdiki zaman kızlarını alatamadım bir türlü.

Şu an Kazakistan'dayım ve hiç ummadığım bir zamanda misafirliğe gittiğim evde aradığımı buldum. Buradaki Türkler bizim atalarımızın örf ve adetlerimizi hala taşıyorlar.

Mesela;
Kız evlendiği kişinin ailesi ile birlikte yaşıyor, evin tüm işlerini yapıyor hatta evlendiği kişinin babasının ayaklarını bile yıkıyor. Ben bunları yaptırmıcam tabikide ama bu terbiye ye sahip olması ve büyüklerine saygısı çok etkiledi beni.

Düğün için bizde adet olduğu üzere altın vs. gibi alışveriş yapmak istedim kesinlikle karşı çıktılar hiç bişey istemdiler. Bizimkilere bunu anlattım olmaz öyle şey dediler :)

Düğünü hem burda hem Türkiye de yapmak istedim iki tarafıda memnun etmek için, burda yapmaya gerek yok lüzumsuz masraf yapmayın biz Türkiye'ye geliriz dediler.

Bunlar aklıma gelenler evleneceğiniz kişinin özünü kaybetmemiş olması ve özenti olmaması çok önemli bence...

Saygılarımla.

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaş evlilik arefesinde olan bi adama bunlar gösterilirmi yaa acaba bırakıp kaçsammı buralardan :D