Yardım Evlenmeden yalnız yaşayabilir misiniz?

Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar 19 yaşındayım ve ileri yönelik düşününce ülkede eskisi gibi adamakıllı, doğru düzgün insan azaldığını düşünüyorum. Günlük hayatta evden işe işten eve gelen biriyim pek sosyal bir ortamım yok ve müge anlının programındaki olayları falan gördükçe insanın güveni azalıyor karısını/kocasını terkedip başka kişilere kaçanları gördükçe. TikTok gibi uygulamalar sayesinde eskisi gibi karakterli insanların da azaldığını düşünüyorum. İleride tek yaşasam diyelim yalnızlık hisseder miyim evde tek başıma neler yaparım diye düşündükçe canımı sıkıyor. Yalnız yaşayan insanları da görünce Hüseyin aktepe ve Oğuz sasi gibi insanlarda tuhaf geliyor davranış olarak falan ve Oğuz sasininde ne kadar depresif bir insan olduğunu tanıyanlar biliyordur. Şu videoyu
Görünce de fikrim değişti ve evlenecek olsam görüştüğüm kız yok. Ailem bulsa birini tanımadan veya bilmeden başka birisine de güvenemem. Yalnız yaşasam da canım sıkılabilir. Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Siz olsanız evlenmek ister miydiniz yaşınız geldiğinde?

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Durumun iyiyse doğru birini bul evlen. Yalnız yaşanmak zor olur.

Hoşlandığın kıza TikTok Snapchat uygulaması olup olmadığını sor.

Reaksiyon puanı
993
Bir zamanlar böyle düşünürdüm ben de ama artık şöyle düşünüyorum.
Beni benim yaptıklarım ilgilendirir.Başkasının yaptıkları kendini bağlar.
Ben her zaman kendime yakışanı yaparım.Eşim de olsa ne yaparsa yapsın banane yaptığı şey onun karakteri ile alakalı bir durum.Fark ettiğim zaman zaten onunla beraber olmam.Ki zaten bir yerde illa ki belli edecektir.
Kısacası üzerinde %100 etkimin olmayacağı konularda kafa yormayı bıraktım.