zeroaxa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin tam da benim doğum günüm iyimi artık senin içinde unutulmez bir gün olucak

Ben Seni Evli Biliyordum:yes::w00t: Nanayı Yedin... Millet Evleniyor Bi Ben Kaldım OrtadaEvlilik için en son bahanem "askerlik yapmadım daha" idi. Şubat 2010'da askere gidiyorum ve daha fazla erteleyemem. Sonrasında *** tuttuk sanırım.
saol hemşoHayırlı olsun Hemşom.
aminbende askerliğimi yapmadım yaş 26 oldu
artık askerliğimi yaptımmı ya severek evleneceğiz, yada görücü olarak kız beğeneceğiz.emu baltacı hocam bu konuda çok şanslı, ALLAH hepmize bir eş bir evlat nasip etsin..
başbakanın bir sözü vardır ^^en az 3 çocuk istiyorum^^![]()
gecenin bu saatinde sizle bu güzel haberi paylaşmak istedim! :lolnot karar yeni alınmadı
)
27 temmuzda evliler kervanına katılıyorum arkadaşlar:wub:. düğünüm rize/pazarda olacak:lol:. gelmek isteyen davetlidir (sdn üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterli:hammer
2 haftadır bir proje üzerinde gece gündüz çalışıyoruz:cursing:, düğüne kadar bitmezse ne edecem bilemiyorum :crying:benim için dua edin!
dönersende zaten ölürsün yada öldürürsünsaol hemşo
amin
ölmek var dönmek yok arkadaşlar![]()
aslında böyle birşey yapılabilir![]()
Bu işin şakası ama bunun benzerini bizim bir akrabanın evliliğinde yapıldığına şahit olmuştum.Baya zor anlar yaşadı tabi kendisi
Dikkat et, bulacağın nikah memuru böyle sorular sormasın
Allah ikinize de, mutlu,mesut ve bahtiyar bir şekilde beraberlik nasip etsin.
Aslında, sana demek istemiştim. Yani kendine, benzer sorular sorulmasını istemezsin herhalde, değil mi?aslında böyle birşey yapılabilir
Balayındadır şimdi onlar sonra da limon ayı gelir:lol: