Evkur

OusmanEDembelE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamün Aleyküm beyler ben Giresun/Espiye de oturuyorum Giresunda da evkur var evkur dan alışveriş yapacağım telefon alışverişi Samsung Galaxy A6 Plus yav bizim bide ilk alışverişimiz kaydımız falan yoktu eskiden aga şimdi bunlar diyor yok biz sizin evinizi işerinizi falan kontrol edicez yoksa telefonu vermiyolar o kadar saçma ki hayatımda ben böyle bir şey görmedim neyse para vermedim işlemi yaptırdım haftaya gelip bakıcaz her hafta geliyoruz dediler yani Güvenilir mi ? sizce sıkıntı çıkar mı ? bende bi tedirgin oldum

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Gelip komşuna bu adam nasıl güvenilir mi, işte ev sahibiyim dediysen kiracı mı diye çağ gerisi sorular sorup seni araştırmaya çalışıyorlar. Koca bir palavra yani. Bir yandan da amaçları gerçekten o adreste sen mi oturuyorsun. Onu bulmak.

VODKACIKOCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum 2 gün önce laptop aldım evkurdan evet eve gelip kontrol ediyolar sorular soruyolar bende çok şaşırdım ama bizim sistem böyle dedi ve çok bekletiyolar haberin olsun keşke ordan almasaydın zamanın varsa beni dinle iptal ettir ama yinede sen bilirsin.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu arada her hafta gelmiyorlar sadece telefonu sipariş verdikten 3 gün sonra kapına geliyorlar başkada gelmiyorlar.

Son düzenleme:

OusmanEDembelE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yeni sipariş verdim perşembe günü yani dün aga şimdi eve gelip gittikten sonra ben kaç gün sonra telefonu alabiliyorum kaç gün bekletirler

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Een geç 1 haftadır

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Hiç uğraşma fiba bank kredisiyle vatandan al

OusmanEDembelE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aga ben perşembe günü verdim valla biraz bekleme sürem var

OusmanEDembelE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yav dün geldiler pazar günü (bugün) sizi arayacağız dediler bakalım bekliyoruk zaten evkur yakınımızda gidip alma şansımz va

VODKACIKOCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yav dün geldiler pazar günü (bugün) sizi arayacağız dediler bakalım bekliyoruk zaten evkur yakınımızda gidip alma şansımz va
Sakın onların aramasını bekleme bende hata yaptım bekledim git müşteri hizmetlerini ara biraz sert konuş ne zaman alıcam kaç güne kadar onaylancak filan diye sor

OusmanEDembelE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aga ben gidip alıcam telefonu la giresun da evkur var espiye de oturuyorum giresunun ilçesi

OusmanEDembelE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
biliyorum da bakalım bekliyoruz işte ne zaman ararlarsa