Evkur dan bilgisayar almak istiyorum

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evkur değil evyık olması gerekir ...istanbul bağcılarda evkur bilgisayar reyonuna gittim hava sıcaktı dedım hem içerde serinlerım hemde biraz uğraşyım bunlarla :D . geçen yıl gerçekleşen bir olay acer marka leptop sordum üzerinde bilindik ati 1gb 4350 dx 10.1 ekran kartı var malum 1 gb ya ... işletim sistemi win7 home basic satıcı görevliye sordum ben son oyunları oynamak istiyorum bu kartla oynayabilirmiyim tabikiya istediğin tüm oyunları oynayabilirsin1gb akran kartı var .. dedi dx 11 sanırım dedım doğrumu .. evet dedi elimzde bi kaçtane kaldı dx 11 destekliyor .. dedımki ati 4350 de dx 10 var yok bak sana burdan cmd den gösterım birazda işi profesyonele vurmaya çalışıyor hani aklında kalmış bi kaç ayar varya :D evet dxdiag komutunda directx 11 sürümü yazıyordu gelde artık anlat ona işletim sistemini ve ekran kartını özelliklerini anlatmaya tabi en sonunda tşketti bende biraz serinledım.. :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Sakın evkurdan leptop felan alım deme, burda biri gitmiş HP leptop almış 1400 e, ram 1 gb ekran kartı yok, oda 64 mb ne. dandirik malzemeden yapılmış, adama dedim, insan bir araştırır. milleti cahil yerine koyup iyi bir kazık yerleştiriyorlar, haberiniz olsun. aklın varsa git başka yerden al, kredi kartın yok sanırsam. hiçmi arkadaşın yok, sana kullandıracak sende ona ödersin.

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sakın evkurdan leptop felan alım deme, burda biri gitmiş HP leptop almış 1400 e, ram 1 gb ekran kartı yok, oda 64 mb ne. dandirik malzemeden yapılmış, adama dedim, insan bir araştırır. milleti cahil yerine koyup iyi bir kazık yerleştiriyorlar, haberiniz olsun. aklın varsa git başka yerden al, kredi kartın yok sanırsam. hiçmi arkadaşın yok, sana kullandıracak sende ona ödersin.

Arkadaşa katılıyorum en kötü havale yapabilirsin mesela çoğu alışveriş siteleri artık bu şekil çalışıyor kredi kartın yoksa bile bu tarz bir satın almayı deneyebilirsin mesela www.hizlial.com bu sekilde çalışıyor.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstadım aman diyorum evkura bir bulaşırsan daha kurtulamazsın, örnek veriyorum piyasa fiyatı 600 liralık telefon orda 700 veya taksit durumuna göre 800 lıraya kadar yükseliyor, bilmeyenler alıyor ama aşırı kazık tavsiye etmiyorum, onun yerine gold bilgisayardan alış veriş yap eminim daha ucuzdur ve kalite sağlar.

mczaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim araştırmalarım sonucu Evkur yerine Türk Telekomdan almak ile bitti.

Evkur Hem eski +hem kötü model +hemde bu ürünü en az %50 fazlasına satıyor Bence çok ama çok fazla iğtiyacın yoksa Evkurdan alışveriş etme .

Senetle satan bir yer daha buldum yerel bir mağazaydı orasıda aynı fiyat fakat diğer negatif yönler yoktu orada da kefil ve bir sürü soru sordu oradaki eleman.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu devirde kredi kartsız taksitli alışveriş çok zor. ancak tanıdık bir yer bulursan mümkün olabilir. aksi takdirde böyle uğraştırırlar.

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence de EVKUR yerine Gold gibi daha kaliteli işler yapan bir mağaza seçmen senin için daha iyi olur şu sıralar bilgisayarlarda indirimlerde mevcut...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
madem teknoloji seviyorsun mutlaka kredi kartın olacak. evkurla teknolojiyi takip edemezsin.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim bir arkadaşım bu hataya düştü evkur dan aldı başka yerlerdiki 1167 tl laptop evkurdan 1500 peşin fiyatı 15 ay taksitli fiyatı 2180 tl ödedi başdan peşin fiyatı 1500 taksitli demişler 15 ay adam baya ödedikden sonra farkına varmış ödeyeceği 2180 tl yani 2 katı fiyatı bir 2 laptop parasını bir tanesine verdi düşme bu hataya cok kazıkcılar yani evkur değil evkurdu evine girer kururtur evini bence de vatan bilgisayar olmasa saturn dan al vatan bilgisayarla kapışıyorlar git vatan fiyata bak örnek 1500 tl ise git saturn deki vatan da aynı fiyat sana onu %10 fiyat düşür verirler ben tlf aldım nokia c5.03 vatanda kampanya vardı 430 tl ye satıyorlardı saturndan baktım 459 tl o telefon dedimki vatan bilgisayarda bu 430 tl hemen baktılar bana tlf 399 tl verdi saturn yani rekabet var ama benim tercim herzaman vatan bilgisayar

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:26 ----------

gold bilgisayar da senetle taksitli veriyor eğer senetle taksitlendirme istiyorsan evkur dan alma git gold dan al

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba hocam, Evkur'dan alış veriş yaparsan hayatının hatasını yaparsın! hem kazık hemde trendini yitirmiş artık. Yapacaksan alış veriş sanal güvenilir sitelere yöneleceksin örneğin: hizlial.com,novabilgisayar.com gibi, eğer sanal sitelere uzak isen gold bilgisayarı tavsiye ederim ucuz ve karlı çıkarsın.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ithelp, sana katılıyorum gold bilgisayar evkur'a 3 katlar ucuzlukta, eğer gold'ta senetle alışveriş imkanı sağlıyorsa kesinlikle gold bilgisayarı tercih ederim.!

murosa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben evkurdan kredi kartına 1550 liraya bi laptop buldum özellikleri

4gb ram
1gb ekran kartı
500 gb hard disk
intel core 3 işlemci
2.0 mpix kamera
dvd sürücüsü var bide cdnin üstün resim yapabiliyo
+
yazıcı hediye
mause hediye
çanta hediye
2yıl garanti+1 yıl sigorta

sizce bu fiyata bu laptop uygun mu evkurdan alınmaz derken sadece para bakımındanmı kalite bakımındanda bişey mi var

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12

4gb ram
1gb ekran kartı
500 gb hard disk
intel core 3 işlemci
2.0 mpix kamera
+
yazıcı hediye
mause hediye
çanta hediye

sizce bu fiyata bu laptop uygun mu evkurdan alınmaz derken sadece para bakımındanmı kalite bakımındanda bişey mi var

yazdıklarından birşey anlaşılmıyor
ama şu bilgisayarlar senin dediğini ikiye katlar eminim performans olarak:
http://www.vatanbilgisayar.com/note...m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098
http://www.vatanbilgisayar.com/note...m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57031

1-işlemci olarak sandybridge
2- ekran kartında amd 6000 serisi veya nvdia 500 serisi
3- toshiba, dell, sony, asus gibi markaları
4- vatan olsun diğer sitelerden indirim günlerini takip ederek tercih et derim

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

4gb ram
1gb ekran kartı
500 gb hard disk
intel core 3 işlemci
2.0 mpix kamera
+
yazıcı hediye
mause hediye
çanta hediye

hediyeleri salla. 1500 liraya core i5 işlemcili harici ekran kartlı iyi bir laptop alınabilir. o paraya i3 alınmaz. kredi kartına alacaksan heryerden alabilirisin. evkur şart değil. başka yerlere bak.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
hazır başlık uplanmışken yazayım a101'de samsung i5 notebook 1200 lira. biraz araştırdım piyasa fiyatı 1400 ile 1600 arasında değişiyor. sabah aldım tavisye ederim

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şakamısın sen yaaa xDxD teknoloji hastalığı xDxD millet bide inanıp yorum yapıyor buna xDxD evkur elemanımısın ? nesin tutturmuş evkur evkur ... başka türlü ödeme seçeniğin yoksa gidip alıcaksın sonra yok bunun internete girmiyor dedikleri zaman servisn yolunu göstericekler .. 1 ay oralarda uğraşıcaksın ama asıl işi teknoloji olan yani bilg.satan iyi bir firmadan aldığın zaman anlık çözüm yapıcasın iade deiştirme gibilerde hiç sorun yaşamıyacaksın

murosa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hediyeleri salla. 1500 liraya core i5 işlemcili harici ekran kartlı iyi bir laptop alınabilir. o paraya i3 alınmaz. kredi kartına alacaksan heryerden alabilirisin. evkur şart değil. başka yerlere bak.

kardeş bi laptop ismi markası sölede bakıyım bende

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kardeş bi laptop ismi markası sölede bakıyım bende
ben sana şu marka diyemem ki. internette bir sürü site var. vatan, gold, hepsiburada, teknobiyotik, sanalmarketim... gir hepsine tek tek bak, araştır. aklına yatan modeller olunca buraya linkini at. üyeler de bakıp fikrini söylesin.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gold bilgisayarda senetle satış yapıyor bi bak derim.

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar almak için herhangi bir bankadan kredi kartını 2 hafta içinde alıyorsun aldıktan sonra gittigin x firmalardan 12 ay taksitle alıyorsun borcun bittikten sonra kartı kapatıyorsun ? burdaki evkurla ilgili aşırı eleştrinin sebebide insanların başına gelen tecrübeler ve yaşadıklarıdır hiçbir firma 4 4 lük yapamaz elindeki şartları sunar karşılaştırır işine geleni alır ? fiyat olarak diğer x firmaların satışları evkura göre çok daha yüksektir bunun en büyük sebebide müşteri hizmetleri ve satış sonrası destektir .. anlık değişim yapabiliyor anlık çözüm bulabiliyorlar ama genelde türk insanımız ucuz olsun iyi olsun düşüncesiyle alıp sorun yaşadığı zaman ve o sorun uzun bir süre çözülmediği zaman hayatının sonuna kadar o firmanın kapısıının önünden bile geçmiyor güzel kardeşim..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14

4gb ram
1gb ekran kartı
500 gb hard disk
intel core 3 işlemci
2.0 mpix kamera
+
yazıcı hediye
mause hediye
çanta hediye

Aklın varsa evkurdan bir şey alma. Mouse çanta filan fos zaten. Üstüne bir de bilgisayara 200-300 lira fazla para ödüyorsun. Anlayacağın adamlar müşteriyi sömürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Üstelik evkurdan alacağın düşük özelliklere sahip bir laptopa ödediğin parayla piyasada çok daha üstün özellikli laptoplar bulabilirsin. Benden demesi

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Evkurdan senetle hiçbir ürün alınmaz.İnanılmaz faiz oranları var.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle demeyin arkadaşlar evkur evinizi kurar. kardeşim kartım yok diyosunda laptop bekleyebilir çok acil yaşami destek gibi birşey değil sonuçta. bi arakdaşın veya karabanın kredi kartına çektir sen ona her ay ödemesini yaparsın. Makul olan bu evkurda güzel bi hatun çalışıyo diye öylesine hergün ugrardım yolumun üstüydü çünki. ama hiç sağa sola bakmaz hatuna yogunlaşırdım. bi günb dedim ya fiyatlarada bak olm mal mal gezme tükanda bi baktım bi tane canon'un kamerası 456 tl yazıyo. güzel bi yerde gördüm aynı model aynı renk ya standı bile aynı 325 tl bi dk dedim ya noluyoruz falan mevzu uzamasın sen mesajı aldın. :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
öyle demeyin arkadaşlar evkur evinizi kurar. kardeşim kartım yok diyosunda laptop bekleyebilir çok acil yaşami destek gibi birşey değil sonuçta. bi arakdaşın veya karabanın kredi kartına çektir sen ona her ay ödemesini yaparsın. Makul olan bu evkurda güzel bi hatun çalışıyo diye öylesine hergün ugrardım yolumun üstüydü çünki. ama hiç sağa sola bakmaz hatuna yogunlaşırdım. bi günb dedim ya fiyatlarada bak olm mal mal gezme tükanda bi baktım bi tane canon'un kamerası 456 tl yazıyo. güzel bi yerde gördüm aynı model aynı renk ya standı bile aynı 325 tl bi dk dedim ya noluyoruz falan mevzu uzamasın sen mesajı aldın. :D

haydar dümen gibi konuşmuşsun helal :)

livedinho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu kardeşim herkes atıp tutmuş adam diyorki evkur kazık biliyorum ürünlerin kalitesi nasıl 50 kişi yazmış hala kazık diye adam biliyor neyin ne olduğunu kalitesini sormuş sadece sattığı malların...

Kimse yorumları okumadan yorum yazıyor arkadaşa evkurdan ürün alma diyorsun kredi kartı al onunla hallet adam birde başını bankaylamı derde soksun yok 6 ayda bir kart parası yok yılda 1 kez bilmemne ücreti adamlar tonlarca para kesiyor benden yıllardır senin gibi hata yaptım lcd tv almak için kredi kartı çıkarttım inan ödemede zorlanıyorum geçen 6 aylık kart ücreti kestiler 70-80 tl arası....

Evkur bankaların yanında melek kalır geçen gittik yeğenime laptop aldık i5 işlemcili normal fiyatından sadece 200 tl oynadı + yanında yazıcı,çanta,kablosuz mouse ve klavye seti hediye ettiler...

Ayrıca 36 ay taksit üstelik 3 ay sonraya ödeme verdiler 4 gün sonra malı teslim etti adamlar ne kredi kartı var nede birşey aynı aldığım lcd televizyonu orda gördüm kredi kartı faiz oranı ücretleriyle hesap ettiğimde ben karttan kazık bile yemişim haberim yokmuş ayrıca evkur 2 tanede süper halı hediye veriyordu...

Evkura laf atanlar boş laf kuru kabalık gidin mağazalara gezin görün ha sorun yokmu elbette var bazen ürün teslimleri gecikebiliyor ben geçen ay hepsiburadadan webcam aldım 20 günde geldi abartmıyorum telefon aç karşında yetkili yok adam kartımdan parayı çekmiş benden ekstre istiyor varmı böyle saçmalık 45 tllik webcam için fıtık olmuştum...

Açıkcası kardeşim her mağazanın ters yanları var ama evkur kötü bir firma değil fiyatlar biraz 200-300 arası oynuyor ama oda sunduğu avatajlara göre iyi zaten gittiğinde elemanla pazarlığını yap hediye iste ilk nazlanıyorlar sonra halıdır çay makinasıdır zarttır zurttur o paranında acısını çıkartırsın ;)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yahu kardeşim herkes atıp tutmuş adam diyorki evkur kazık biliyorum ürünlerin kalitesi nasıl 50 kişi yazmış hala kazık diye adam biliyor neyin ne olduğunu kalitesini sormuş sadece sattığı malların...

Kimse yorumları okumadan yorum yazıyor arkadaşa evkurdan ürün alma diyorsun kredi kartı al onunla hallet adam birde başını bankaylamı derde soksun yok 6 ayda bir kart parası yok yılda 1 kez bilmemne ücreti adamlar tonlarca para kesiyor benden yıllardır senin gibi hata yaptım lcd tv almak için kredi kartı çıkarttım inan ödemede zorlanıyorum geçen 6 aylık kart ücreti kestiler 70-80 tl arası....

Evkur bankaların yanında melek kalır geçen gittik yeğenime laptop aldık i5 işlemcili normal fiyatından sadece 200 tl oynadı + yanında yazıcı,çanta,kablosuz mouse ve klavye seti hediye ettiler...

Ayrıca 36 ay taksit üstelik 3 ay sonraya ödeme verdiler 4 gün sonra malı teslim etti adamlar ne kredi kartı var nede birşey aynı aldığım lcd televizyonu orda gördüm kredi kartı faiz oranı ücretleriyle hesap ettiğimde ben karttan kazık bile yemişim haberim yokmuş ayrıca evkur 2 tanede süper halı hediye veriyordu...

Evkura laf atanlar boş laf kuru kabalık gidin mağazalara gezin görün ha sorun yokmu elbette var bazen ürün teslimleri gecikebiliyor ben geçen ay hepsiburadadan webcam aldım 20 günde geldi abartmıyorum telefon aç karşında yetkili yok adam kartımdan parayı çekmiş benden ekstre istiyor varmı böyle saçmalık 45 tllik webcam için fıtık olmuştum...

Açıkcası kardeşim her mağazanın ters yanları var ama evkur kötü bir firma değil fiyatlar biraz 200-300 arası oynuyor ama oda sunduğu avatajlara göre iyi zaten gittiğinde elemanla pazarlığını yap hediye iste ilk nazlanıyorlar sonra halıdır çay makinasıdır zarttır zurttur o paranında acısını çıkartırsın ;)

Aldığın PC özelliklerini yaz , + klavye Mouse takımıda bulayım sana + 70TL kart parasınıda ekliyim yine karda olabileceğin bir pc olsun uyarmı :)

livedinho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldığın PC özelliklerini yaz , + klavye Mouse takımıda bulayım sana + 70TL kart parasınıda ekliyim yine karda olabileceğin bir pc olsun uyarmı :)

Hp pavilion

intel core i5 2,3 ghz
4 gb ddr3 ram
amd radeon 6490 ekran kartı
500 gb hdd

yanında hediye klavye ve kablosuz mouse seti logitech, canon pixma yazıcı çanta ise üzerinde hptech logolu bir çanta...

Hepsi birlikte faturada 1,764 tl yazıyor x 36 taksit = 49 TL Taksit...

Ayrıca bilgisayarı ben almadım yeğenime aldık ben kendime geçen ay vatandan packard bell almıştım gayette memnunum herkese tavsiye ederim :D