- Reaksiyon puanı
- 15,170

Anketime hoş geldiniz.

Evinizde yıllara meydan okumuş en eski elektrikli alet, cihaz nedir ve kendisi kaç yıllık?
![]()
Anketime hoş geldiniz.
Evinizde yıllara meydan okumuş en eski elektrikli alet, cihaz nedir ve kendisi kaç yıllık?
Video kaset olur mu? 60ta çekilen 3 korsan film kasedi varraks
Tabii ki olur. Aslında başlığa teknolojik alet yazacaktım kapsar olsun diye ama sonuçta kalem bile bir teknolojinin ürünü.Video kaset olur mu? 60ta çekilen 3 korsan film kasedi varraks
Daha doğrusu 15 miş asadada+10 yaşında pozlu kamera ve 80'lerden kalma radyo
Bizimkide Profilo 15.5 yıllık emektar artık iyice kötüleştiBir kaç ay önce 25 senelik çamaşır makinemiz vardı hala sağlam çalışıyordu ama artık değiştirme vakti gelmişti. Markası da profilo. Ve şu anda en eski eşya oturma odasındaki halımız ve sanırsam 15-20 yılı var.
Profilonun eski makineleri çok sağlamdı da artık şimdi o da her marka ile aynı kaliteye düştü. Kendine özgü kalitesini korumadı yani ve şu anda bosch marka aldık.Daha doğrusu 15 miş asadada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizimkide Profilo 15.5 yıllık emektar artık iyice kötüleşti
Resim atarmısın ????Elimde 1981 yılında Atatürk'ün 100. doğum günü için basılmış iki adet madeni gümüş para varBence hepsinden daha kıymetliler.
Biz Samsung aldıkProfilonun eski makineleri çok sağlamdı da artık şimdi o da her marka ile aynı kaliteye düştü. Kendine özgü kalitesini korumadı yani ve şu anda bosch marka aldık.
Oofff çok kıskandım şu an vallaha ya çok değerli.Elimde 1981 yılında Atatürk'ün 100. doğum günü için basılmış iki adet madeni gümüş para varBence hepsinden daha kıymetliler.
?
Çok şanslısın bence hocam
15 ?Televizyon benle yaşıt
What ? Siyah Beyaz mı ? Asafafshsh
RenkliWhat ? Siyah Beyaz mı ? Asafafshsh
Şaka yapmıştım antika diye satarsınız bence ...Renkli
Yok küçüktü ekranı depoda duruyor büyük tüplü aldık 2007 modelŞaka yapmıştım antika diye satarsınız bence ...
Bi kahvenizi içeriz artık?1920 lerden kalma kahve değirmeni.