- Reaksiyon puanı
- 1,003
Linkde bir resim var. Resimi buraya koyamadım. Modlar kontrol edebilir. Nasıl yapayım sizce? Bir video atarsanız çok iyi olur.
hizliresim gibi sitelere yükleyerek de koyabilirsiniz fotoğrafı.
Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ilk defa büyük bir ev yapıyorum bende. Siz nasıl bir kapı önerirsiniz? Odundan yapıcağım ama.Ne tarz bir ev yapacaksın?
Evin tarzına göre olur kapı, önce diğer 3 tarafı yaparsan biraz daha belli olur tarzı.Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ilk defa büyük bir ev yapıyorum bende. Siz nasıl bir kapı önerirsiniz? Odundan yapıcağım ama.
Bunlar benim evime göre değil. Sizce hangi kapıyı koyarsam daha hoş olur? Meşe mi kızıl mı, ya da hangisi?
Evin tarzına göre olur kapı, önce diğer 3 tarafı yaparsan biraz daha belli olur tarzı.
Aynen ya.Ben koyu kapıyı kullanıp üst taraflarına ters duracak şekilde merdiven koyuyordum ama bir kapı yav ne taktın koy geç işte.![]()
Ben küçükken o kadar sistem yapıp şalterli falan kapı yapmıştım ne işe yaradı hiçbir şeye. ?Duvar şeklinde yarım slab gelse mükemmel olur ya.
Ulan bir giriş yaptım, duvarları da koyunca tadından yenmiyecek!Ben küçükken o kadar sistem yapıp şalterli falan kapı yapmıştım ne işe yaradı hiçbir şeye. ?