alt yapın nedir kac mbps destekliyor ?Evime internet bağlatmak istiyorum. Hangi interneti kullanayım? Tavsiyeniz nedir?
Ortalama 100 mbps le kadar karşılıyor süperonline da varalt yapın nedir kac mbps destekliyor ?
100 mbps ise türk net öneririm 100 lük paketler olarak hem ucuz hem de sağlam bir sağlayıcı.Ortalama 100 mbps le kadar karşılıyor süperonline da var
Eğer alt yapısı fiberse istediği sağlayıcıdan alır kim veriyor diye bir şey yok.superonline al benim gibi 500luk ol. Zaten alt yapını fiber olarak kim sağlıyorsa ondan alacaksın. Önce kontrol et.
Turkcell biz çekmişiz fiber altyapımınızı ve başka bir servis ile paylaşmıyoruz demişti. Yani fiber kullanacaksan mecbur superonline yoksa vdsl alabilirsin demek oluyor.Eğer alt yapısı fiberse istediği sağlayıcıdan alır kim veriyor diye bir şey yok.
Yalan söylemişlerdir Bizim burdaki hatlardan da türk telekom sorumlu ama istediğin sağlayıcıya ulaşabilirsin. Zaten bu rekabeti de önler o yüzden izin verileceğini düşünmüyorum. 100 lük fibere 500 lira vereceğime 75 lik pakete 300 vermeyi tercih ederim.Turkcell biz çekmişiz fiber altyapımınızı ve başka bir servis ile paylaşmıyoruz demişti. Yani fiber kullanacaksan mecbur superonline yoksa vdsl alabilirsin demek oluyor.
Bende öyle ama öyle bir paket yoktu. 50 ve 100 vardı, neyse olan oldu Artık ülkede bu fiyatlara alıştırdılar bizi. Sonumuz hayrolsun.Yalan söylemişlerdir Bizim burdaki hatlardan da türk telekom sorumlu ama istediğin sağlayıcıya ulaşabilirsin. Zaten bu rekabeti de önler o yüzden izin verileceğini düşünmüyorum. 100 lük fibere 500 lira vereceğime 75 lik pakete 300 vermeyi tercih ederim.