- Konuyu başlatan
Eski hesap22
Profesör
Çekmiştim ama nedense 10 defa yükledim çöktü forum sonrada resim uçtu anlamadım bendeFarenin resmi var mı merak ettim açıkçası.

Çekmiştim ama nedense 10 defa yükledim çöktü forum sonrada resim uçtu anlamadım bendeFarenin resmi var mı merak ettim açıkçası.
Öyle ise hachiko izleyelim biz boşverek gitsin.Hiç bilmiyom.
Ulan neyse. trollük yapmayalım arkadaşım ☺. o yapıştırıcı baya etkili kısa sürede yakalanır. Tabi fare oradan geçerse.Öyle ise hachiko izleyelim biz boşverek gitsin.![]()
Evet, denemiş olduk geçtiği yerleri gözleyip sürekli karıştırdığı dolaba koydum öyle yakalandıUlan neyse. trollük yapmayalım arkadaşım ☺. o yapıştırıcı baya etkili kısa sürede yakalanır. Tabi fare oradan geçerse.
Sabaha kadar onlarla uğraştım baka bir yer kalmadı sanırım. hayır öyle pis bir insanda değilim evide her gün siliyorum bunlar neyi görüp geliyor anlamadım öbürü balkonu yemişti buda salonda dolanıyorBence evi tadilattan geçirmeniz lazım. Her deliği kapatın![]()
Deep web'deki psikopatlarda böyle canilik görmedim.En dehşet yöntemi söliyim bir kaba un ile alçıyı karıştırıp koy yanına bir kab su koy fare önce alçıyı yiyip üstüne suyu çeker sonuç bellitabi zalimce bir yöntem .
Deep web'deki psikopatlarda böyle canilik görmedim.![]()
Bende şu aralar forumu bırakmayı düşünüyordum zaten sıkıntı yok.Çok kafam bozuldumu canileşiyorum öle bir sıkıntı var bende ama genelde insanlara karşı .
Nereye hocam soru işaretiBende şu aralar forumu bırakmayı düşünüyordum zaten sıkıntı yok.![]()
Benimde vardı.
Sobanın altındaydı ve bana bakıyordu.
Ayağımda terlik vardı...
Sonuç : Hayvan Pert.
Benimde vardı.
Sobanın altındaydı ve bana bakıyordu.
Ayağımda terlik vardı...
En güzeli
Ben kafasına süpürge geçirdim öncekine yapışkan tuzak kurmuştum ama bu işin suyu çıktı artık gördüğümün kafasına indiricem süpürgeyiTerliklemi öldürdün hayvan daha onurlu bir ölümü hak ediyor![]()
![]()
Sağolun gerçekten bu iğrençliklerle uğraşıyorum inanasım gelmiyor şu an acaba öldürsemiydim o ilk yakaladığımı öldürsemiydim diyorumOkudum konuyu.
Güzel plan yapmışsın hocam.![]()
Erzurum'a nereye olacak.Nereye hocam soru işareti
Erzurum'a nereye olacak.![]()
Yarın yola çıkacağım Çarşamba oradayım.
Hayırı yolculuklar hocamYarın yola çıkacağım Çarşamba oradayım.Olursa merkezde görüşürüz.
Teşekkür ederim.Hayırı yolculuklar hocam![]()