Evet söylüyorum

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet söylüyorum doğuştan kaynaklanıyorki benim üst ve alt dişlerim birleşmiyor yani tam kapatamıyorum köşedeki 2 diş birbirine deyiyor gerisi açıkta kalıyor.Doğuştan olsa gerek.Şansa bak dişlerim beyaz ama gülümseyemiyorum:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Dişlerin beyaz ama gülümseyemiyorsun..Hmmm

Çenen kapanmıyor onu anladım da..Gülümseyince dişlerinin görünmesine de mi engel bu durum?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yani üst dişlerimin tamamı gözükmüyor altlardan zaten gülümsediğimde haber yok yani beyaz dediysem de o ünlüler deki gibi değil:.Çenem kapanıyor onda sorun yok sadece böyle hani insan dişlerini sıkar gülümser falan ya sakız reklamlarındaki gibi he öyle yapınca dişlerim birleşmiyor bir parmağımı dişlerimin arasından sokuyorum yani sıksamda:D

stnbl_l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olsun 32 diş göstermeden de gülebilirsin :D

kerberosx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahaha :D bitane daha benden :D

dislerinle bant koparmak istesen olmuyor hacim cok fena bisi :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Benimki diş dışında bir şey ;) Bilgisayarın içinde bir ölü kedi ile bir canlı fare birde ölü köpek çıktı :D

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
diş doktoruna gidip birbirine değen dişleri kesilmesi mümkünse kesip normal gözükmesi sağlanabilir diye biliyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak kerberos doğru dediğini yapamıyorum gülmeye çalışırken üst dişlerim gözüküyor ama neyse artık alıştım.Bu arada kerberos nereden biliyon sanada mı böyle birşey oldu?Birde r'leri söyleyememin nedeni olarakta bunu düşünüyorum ama tam olmasa da alıştırma yaparsam dişlerimi düzeltince daha kolay r söylemeye çalışıp yakında söylerim diye düşünüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Heh oldu alt dişlerimde zaten kireçlenme var günde 2 kere fırçalıyom geçmiyor zaten işte dişlerimi sıktığımda böyle yemek yermiş gibi dişlerimi birbirine doğru bastırınca serçe parmağımı bile arasına sokuyorum bastırdığım halde o denli yani köşe tarafları birleşiyor ortalar birleşmiyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hiç bi zaman görünüşünüz yüzünden böyle sıkılmayın, hele böyle küçük şeyler için, bi düşünün bakalım sizden ne kadar kötü hallerde olanlar var, kendimden biliyorum başka insanlarda olmayan ama sende olan bir şey zaman zaman koyuyo insana, ama işte benim felsefem: Görünüşüm yüzünden benden uzak duranlar zaten uzak dursunlar, bu halimle benim yanımda olanlar benm dostumdur zaten ;)

Konuyu biraz abarttım heralde :) Benim de içim ne kadar doluymuş be abi :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Başa gelmeyince bilinmez ama, romantik kardeş haklı. ben bu gibi durumlar için şöyle düşünürüm. herkesin bir dengi vardır -diyelim ki dış görünüşün manken olmaya müsait değil, e olsun. sen de git manken olamayacak bi kızla takıl- gibi. insan yalnız kalmadıkça da dış görünüşünü pek takmaz. Ve aşk, herkes için gereklidir. Dış görünüş buna engel olmasın. Ne yazdım beee :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Başa gelmeyince bilinmez ama, romantik kardeş haklı. ben bu gibi durumlar için şöyle düşünürüm. herkesin bir dengi vardır -diyelim ki dış görünüşün manken olmaya müsait değil, e olsun. sen de git manken olamayacak bi kızla takıl- gibi. insan yalnız kalmadıkça da dış görünüşünü pek takmaz. Ve aşk, herkes için gereklidir. Dış görünüş buna engel olmasın. Ne yazdım beee :)

yaa kardeş şimdi şu emomudur nedir etraf onlarla dolu, onları görünce hayattan tiksiniyorum ve zaten bunlarla birlikte olacağıma tek başıma olurum daha iyi diyorum, Zaten beni dış görünüşümle değil içimin güzelliğiyle seven kişiyle birlikte olma felsefem de sırf bu yüzden çıkmıştır ;) :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
:D:D:D:D:D:DKoptum ya ben size dış görünüşüm kötü değil ben sosyal hayata çıkmak istemiyorum falan demedimki benim dişlerim normalde beyaz zaten üst dişlerimi göstermeye çabalıyorum ve de onlar bembeyazlar daha güzel oluyor.Vallaha çok teşekkürler bunları bende biliyordum da yani yine de teşekkürler.Ben çıkamıyom demedim abi yanlış anlamışınız biliyom yanımda duran benim dostumdur giden ise düşmanım.Hepiniz çok sağolun valla 2, 3 haftalık konuyu hortlattınız.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sen ne diyorsun ya. Benim dişler eşeyli ürüyor. Dün gece 32 taneydi, bügün 35 olmuş :D