Evet arkadaşlar foruma veda ediyorum.

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Çok düşündüm bu kararı almadan once. Hoşçakalın sebeb olarakta. Buradaki üyelerin çok aktif olmamasi. Ve Hakkı Alkan'a ulaşamam sebebtir. Hoacakalin değerli insanlar. Biride lütfen uyeligimi silsin

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Eğer eminseniz bana isteğiniz ile ilgili mesaj atarsanız üyeliğinizi askıya alabilirim. Üyelik ve açtığınız konular forumda kalacaktır. Bu kadar hassas olmanıza gerek yok. Istediğiniz fotoğraf makinesini konuya giren üyeler bilmiyor olabilir. Bu kadar narin olmanız gereksiz. Eminim hiç bir üye açtığım konuya hemen cevap yazsınlar ümidiyle konu açmıyordur.

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Eğer eminseniz bana isteğiniz ile ilgili mesaj atarsanız üyeliğinizi askıya alabilirim. Üyelik ve açtığınız konular forumda kalacaktır. Bu kadar hassas olmanıza gerek yok. Istediğiniz fotoğraf makinesini konuya giren üyeler bilmiyor olabilir. Bu kadar narin olmanız gereksiz. Eminim hiç bir üye açtığım konuya hemen cevap yazsınlar ümidiyle konu açmıyordur.
Evet. Olabilir ama benim de düşüncem bu. Çünkü sabah 6'dan beri açtığım konulara cevap gelmedi. Ve Hakkı Alkan'a ulaşamam sebebidir. Ona bu sitenin diğer forumlardan ne eksiği olduğunu anlayacaktım. İyi akşamlar dilerim...

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Evet. Olabilir ama benim de düşüncem bu. Çünkü sabah 6'dan beri açtığım konulara cevap gelmedi. Ve Hakkı Alkan'a ulaşamam sebebidir. Ona bu sitenin diğer forumlardan ne eksiği olduğunu anlayacaktım. İyi akşamlar dilerim...
Sizin sorununuz hocam, ne kadar gereksiz sorular soruyorsunuz anlamadım, sizin konularınızı okuyanın 4/1 sizden nefret etmeye başlıyor, sonra basıyor adamın en akıllısı sizin istediğiniz konularda bilgisi olan engeli sonrada neden cevap alamıyorum diyorsun.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Sana google bile yardımcı olamaz gün içerisinde 50 tane birbirinden alakasız sorular soruyorsun ne yapsın burada ki kitle bütün gün oturup senden mesaj beklemiyoruz ya?

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
Bana göre ya bu arkadaş çocuk yada yetişkin ise gerçek anlamda kişisel gelişimini tamamlayamamış birisi. Açtığı konulara yazdığı cevaplara bakıyorumda çok gereksiz biri bence. Çoğumuzun yaşı büyük ( bende dahil ) ama böyle değiliz. Benim şahsi fikrim bu adama önce ip ban atılmalı ( önce users loglardan ipsini tespit etmeli sonra ip ban atıp o ipler ile giriş yaptığı bütün hesapları ve o hesaplar ile açtığı konuları tamamen silmeliler )sonrada forumdan hesabı silinmeli. Zaten bakıyorum az önce de başka bir hesaptan saçma sapan bir spam mesaj yazmış konu altından.

Benim bu arkadaşa 2 çift lafım var müsadenizle ;

Yani sen kimsin de forum sakinleri senden özür dilesin ( bir hesap açmışsın kendinden 3.şahıs gibi bahsedip milletin özür dilemesini bekliyorsun ) önce kişisel gelişimini tamamla, sonra forum kurallarını oku, adabı ve saygıyı öğren karşındakiler ile nasıl konuşulur nasıl davranılır falan. Sonrada forum yönetici ve sakinlerinden rahatsızlık verdiğin için özür dile. Ardından da birdahaki bu foruma gelme lütfen.

Normalde böyle kişilere ve konulara yorum yada cevap yazmam ama sanırım şuan tamda ihtiyac duyular bir yorum olacaktır.
Bu arkadaş dışında herkese iyi forumlar

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Ruhsal sorunları vardır belki.