Soru Eve Fiber Geldi Wifi Arayüzü Hakkında

Reaksiyon puanı
42
Bu gün eve fiber geldi 2.4 ghz ve 5 ghz olarak 2 farklı kablosuz ağ var. Bunların bir farkı olduğuna dair bir şey göremedim sadece adlarından farkları var gibi duruyor. 2.4 ghz yi kapatıp en yüksek değer olan 5 ghz kullanmam daha mantıklı olabilir değil mi?

Çözüm
2 çocuk odası 1 yatak odası 1 oturma odası 1 mutfak lavabo banyo işte çok geniş değil dublex vs :D bildiğimiz ev geniş değil yani :D Diğer kablosuzu kapatıyorum o zaman veya kablosuz band yönlendirme diye bir şey gördüm. Onu açsam da olabilir mi bilmiyorum.
1 Subay 4 Astsubay 200 erbaş ve erle emir ve görüşlerinize... der gibi saydınız. :laughing: 5ghz kullanın daha iyi. :)
Reaksiyon puanı
42
Eviniz çook geniş değilse 5ghz mantıklı.
2 çocuk odası 1 yatak odası 1 oturma odası 1 mutfak lavabo banyo işte çok geniş değil dublex vs :D bildiğimiz ev geniş değil yani :D Diğer kablosuzu kapatıyorum o zaman veya kablosuz band yönlendirme diye bir şey gördüm. Onu açsam da olabilir mi bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-03-07 145015.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-07 145015.png
    44.7 KB · Görüntüleme: 63

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
1 Subay 4 Astsubay 200 erbaş ve erle emir ve görüşlerinize... der gibi saydınız. :laughing: 5ghz kullanın daha iyi. :)

Çözüm
Reaksiyon puanı
42
:D valla yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorum :D O yüzden biraz heyecan yapmadım değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi oturup bütün arayüz ayarlarını gezicem kablosuz band yönlendirmeyi mi açsam ne yapsam onu mu kapatsam diye misali :D