-Uncar_Blood-
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,174
Malesef seni anlayabiliyorum dostum muslumanim ama cok kotu bir durum dalga gecmek amacli deil kendi dinimden bakarsak ailen hesap gununde cezalarini alcaklar bende bazen uzun sure mantikli dusunuyorum ateist olasim geliyor ama kendi kendime diyorum ki evren bir bosluk hemde cok buyuk bir bosluk yerxekimi yok bi anda gezegenler olusmaz ve milyarca galaksi 1 tane tesaduf neyse de milyarca galaxy ve tirilyonlarca kattrilyonlarca gezegen nasil tesaduf olabilir ki asil soru biz nnasil olustuk bit anda tesadufen olamaz cunku miluyonlarca damar sistem var her organin farkli bir gorevleri var gozlerimiz nasil goruyor nasil nefez aliyoruz nasil dusunuyoruz bu yetenekler nerden geliyor ayrica milyonlarca insan ve hayvan cesitleri tesadufen mi oluyor HAYIR bunlarin bir yaraticisi olmali diyotum kendi kendime seni birda dislamiyorum beni yanlis anlamaSende şu yobazların yorumunu beğenmişsin.Ahh ah.Size ne laf anlatsam boş.Kendinizdne olanı sevin.Farklı düşünce görünce karaktersizce aşşağılayın.Sonrada güzel ahlak güzel ahlak diye takının.o inandığınız tanrılar bi gün umarım topunuzun cezasını verir.