- Katılım
- 16 Aralık 2015
- Mesajlar
- 1,808
- Reaksiyon puanı
- 2,135
- Puanları
- 113
Kızartmak yerine yağlı kağıtla ile fırında pişirirsen daha sağlıklı olur. Ama fırında yapacaksanız ızgara bölümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü fan bölümü kırılmasına neden olabilir.Brokoliyi suda haşlıyoruz yumuşadığını anladığımız zaman suyunu süzüyoruz ve çatal yardımıyla eziyoruz sıcaklığı gitmeden bir çay bardağı köftelik bulgur ekliyoruz üzerini kapatıyoruz o arada bulgur şişmiş oluyor gerisi normal köfte gibi 1 yumurta 3 yemek kaşığı galeta unu tuz pulbiber kimyon vs baharat ne isterseniz şekil verip az yağda kızartıyoruz yağ çekmediği için tavada kızartabilirsiniz sonrasında sarımsaklı yoğurtla servis edebilirsiniz brokoli yiyemeyen deneyebilir