büyü gerçekten var hatta çok sayıda mağdurları varmış vodoo büyüsü gerçekmiş videosu vardı bulamadım...
Cümlende " mış " durumu var kesin bir durum yok.
büyü gerçekten var hatta çok sayıda mağdurları varmış vodoo büyüsü gerçekmiş videosu vardı bulamadım...
mış 'ı at kesin var belgesel filmi vardı adamın birini 20 yıl zombi gibi gezdirmiş büyücünün biri o büyücü ölünce kurtulmuş adam...Cümlende " mış " durumu var kesin bir durum yok.
Vudu bebeği denilince aklıma güldür güldür'de ki skeç geliyor.Louisiana New Orleans'da vudu bebeği yapıp satıyorlar orada gerçek kabul ediliyor...
Google Haritalar
Tövbe estağfurullah. Hocam yapmayın böyle şeyler korktum ya.
@Fragger vudu bebeği denen şey "mış" durumu olabilir ancak büyü için inen ayetler vardır. Yani dediğiniz gibi hurafe değildir.
hayatın gerçekleri New Orleans da popüler bişey ...@ConfickerBelasi sen yapma bari![]()
hayatın gerçekleri New Orleans da popüler bişey ...
Neyse ki New Orleans da değilizhayatın gerçekleri New Orleans da popüler bişey ...
Görmemiş olabilirsiniz bende görmedim. Ama kur-an ı açiklamasıyla okuyan herkes bunun var olduğunu bilir.@ConfickerBelasi sen yapma bari
---- Mesajlar birleştirildi ----
Olabilir, görmediğim için var diyemem.
Görmemiş olabilirsiniz bende görmedim. Ama kur-an ı açiklamasıyla okuyan herkes bunun var olduğunu bilir.
Peki bu gerçek olduğunu değiştirir mi?Sonuçta herkes kur-an okumuyor öyle değil mi?
Doğru. Okumayanlar içinSonuçta herkes kur-an okumuyor öyle değil mi?
Peki bu gerçek olduğunu değiştirir mi?
Veya kur-an da bu konu hakkında ayetler olduğunu.
Doğru. Okumayanlar için
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul e'ûzü birabbil felak
2- Min şerri mâ halak
3- Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4- Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5- Ve min şerri hâsidin izâ hased
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,
2- Yarattığı şeylerin şerrinden,
3- Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,
4- o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden
5- ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"
Bu sizinde dediğiniz gibi inanca göre değişiklik gösterir. İnancınız yoksa hatim bile indirseniz bi faydası olmaz.İnanca göre değişkenlik gösterir.
Okudum şimdi büyeye karşı kendimi korumuş mu oldum?
o halde hiçbirşeye inanmayalım.herşey yalanİnsan neye inanırsa, kendini strese sokup, etkisi altında kalır ve hastalanır. .
Bu sizinde dediğiniz gibi inanca göre değişiklik gösterir. İnancınız yoksa hatim bile indirseniz bi faydası olmaz.
o halde hiçbirşeye inanmayalım.herşey yalan![]()
Şöyleki: insanlar bi çok şeyi yaparken inancı olmaz. Örneğin bi işe başvurur ama o işe alınacağına inanmaz. Buda onun gibi bişey. Şöyle başka bi örnekte vereyim: bi insan hastadır ve bunun için doktora ve ya hocaya gider. İyilşeceğine inancı yoktur. İnancı olmadığı için iyileşemez.İnancı olmayan birisi de niye hatim indirsin ki öyle değil mi ?
Yok yahu, inandığın birşey tabi ki olsun![]()
Eğer iman ediyorsanız inkar edemezsiniz. Bunun ortası yoktur. İmanın şartı olan kur-an'ı tüm ayetleriyle kabul ederiz. Sorunuza gelirsek peygamber efendimiz'e büyü yapıldığı hadisesini araştırırsanız parçalar yerine oturur zaten..İnanca göre değişkenlik gösterir.
Okudum şimdi büyeye karşı kendimi korumuş mu oldum?
O size kalmış bişey. Ha eğer büyüye inanmıyorsanız ayetlerle açıklama yapıldı. Yok eğeer Allaha inanmıyorsanız aynaya bakın.İyi de ben inanmıyorum.
O size kalmış bişey. Ha eğer büyüye inanmıyorsanız ayetlerle açıklama yapıldı. Yok eğeer Allaha inanmıyorsanız aynaya bakın.
Allahın nasıl mükemmel yarattığı mucizeyi göreceksiniz.Aynaya bakınca allahı mı göreceğim?