Arkadaşlar iPhone X im var ve amerikadan aldığım için benim satın aldığım modelde türkiye desteği yokmuş o yüzden fotoparca diye bir yere verdim ve burda kısır döngüye başladık çok kaliteli gözüküyordu hatta ben çıkma ekran (başka iPhone X ekranından sökülme) takıyorlar sanıyordum ama ekran geldiğinde başka bir iPhone X ekranı ile karşılaştırdığımda rengi sönük kalıyordu ve true tone özelliği gitmişti ve sonra koruma kılıfı ve ekran koruyucusu varken cep hizasından düşünce yeşil ekran verdi tahmin edersiniz ki
. Herneyse sonra dedim madem orası 2 bin liraya çakma takıyor oturduğum semtte 800 liraya çakma taktırıyim. Bu daha da fena çıktı bildiğin beyaz renkler yeşil gibi gözüküyordu iğrenç bir renk tonu vardı ama başta çakma oldugunu kabul ettiğim için hiçbirşey demedim elemana. Herneyse dediğim gibi bu daha fena çıktı birgün arabadan indiğimde pamuk gibi cebimden telefonu çıkarttım(sadece telefon vardı) Telefonun iç ekranı kırılmış neyse gittim adama abi dedim niye oldu bu garantisi vardı ilgilenirmişsin tabii ki ilgilenmedi
2. gidişimde farkettim ki adam zaten teknolojiye dair bir kaka bilmiyormuş
. Herneyse sorum şu ki artık şu telefoncu denilen dolandırıcılara para dökmek istemiyorum ve telefon alıcak param da yok internetten sipariş versem ve evde taksam ne tür sıkıntılar yaşarım? Kuzenim çinde yaşıyor ve yakında gelicek biliyorsunuz ki bütün yan sanayi ekranlar ordan geliyor üstüne 2-3 katı kadar kar koyuluyor telefoncularda onu alıp 2-3 kat daha kar koyuyor.. Yani sizce evde takabilirmiyim? Ayrıca elim yatkındır böyle şeylere