Evasi0n 7 1.0.2 sadece iPad 2 Wi-Fi kullanıcıları İçin Yayınlandı..

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Jailbreak İOS7 iPad 2 için sorunluydu bununla ilgili güncelleme yapıldı ve yayınlandı.Artık iPad2 wi-fi cihazı olanlarda rahatlıkla sorunsuz jailbreak yapabilecekler..

evasi0n iOS 7.x Jailbreak - official website of the evad3rs

bzij.png

adomemo88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ipad2 me öncekini yaptım ve cihaz elmo logosunda kaldı hiç bir şey yapamıyorum dfu moduna almayı denediğimde ise şarj a tak işareti çıkıyor yardımm!!!

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben ipad2 me öncekini yaptım ve cihaz elmo logosunda kaldı hiç bir şey yapamıyorum dfu moduna almayı denediğimde ise şarj a tak işareti çıkıyor yardımm!!!
Dfu moduna alınca ekranın siyah olması lazım

• Cihazımızı açma / kapama butonuna basılı tutarak kapalı konuma getirelim.
  • İki saniye açma / kapama tuşuna basarak cihazı uyandıralım.
  • Hızlıca, açma / kapama butonu ile home (menü) tuşuna 10 saniye basılı tutalım.
  • Açma / kapama tuşundan elimizi çekelim ama menü tuşuna basmaya devam edelim.
  • 10 saniye daha bekleyelim.
Bu süre sonunda cihazımız siyah ekranda yani DFU moduna alınmış olarak hazır konumda olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende ipad 2 GSM (3G li olan) var ios 7.0.4 ü iTunes ile önceden indirdiğim ipsw ile SHIFT+Restore yaptım yedekten geri yükledim ama Jailbreak yapmaya çalışırken configuring system (2/2) de kalıyor 1.0.0 ve 1.0.1 ile denedim olmadı bilgisayar windows xp ne yapacam acil yardım lütfen

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bende ipad 2 GSM (3G li olan) var ios 7.0.4 ü iTunes ile önceden indirdiğim ipsw ile SHIFT+Restore yaptım yedekten geri yükledim ama Jailbreak yapmaya çalışırken configuring system (2/2) de kalıyor 1.0.0 ve 1.0.1 ile denedim olmadı bilgisayar windows xp ne yapacam acil yardım lütfen
iPad 2de sıkıntı var 1.0.2 kuracaksın linkler burada